Υπογράφει έως το 2018 ο Αθανασιάδης


Το σίριαλ, που κρατά εδώ και καιρό, με τον Κλάους Αθανασιάδη φαίνεται πως οδεύει προς το τέλος του, με τον ΠΑΟΚ να ανακοινώνει -ίσως και σήμερα- την ανανέωση συμβολαίου του παίκτη έως το 2018.

Ο νεαρός επιθετικός που έχει μιλήσει διαδοχικά με Βρύζα, Σαββίδη και Γκοντσάρεβα, έριξε τις οικονομικές του απαιτήσεις, η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ έκανε ένα βήμα μπροστά και όλα δείχνουν πως βρέθηκε η χρυσή τομή.

Ο Αθανασιάδης ζητούσε 600.000, το μεγαλύτερο συμβόλαιο δηλαδή, με δεδομένο πως όλοι τον έχριζαν ηγέτη, αλλά ο Σαββίδης τού έδινε 300.000, με την δέσμευση πως το ποσό θα αυξάνεται κλιμακωτά και -εφόσον αποδείξει πως μπορεί να ηγηθεί- θα απογειωθεί!

Έτσι, με τον Κλάους να κάνει ένα βήμα πίσω και τον ΠΑΟΚ ένα βήμα μπροστά, υπάρχει συμφωνία για 4ετές συμβόλαιο με περίπου 450.000 τον πρώτο χρόνο (σχεδόν τριπλάσια σε σχέση με το υπάρχουν συμβόλαιο), αλλά πολλά μπόνους (επίτευξης στόχων της ομάδας, αλλά και προσωπικά) που μπορούν να ανεβάσουν το ποσό πάνω από το μισό εκατομμύριο.

Ο ΠΑΟΚ θέλει να ανακοινώσει άμεσα την ανανέωση με τον Αθανασιάδη, για να κερδίσει τις εντυπώσεις καθώς τις τελευταίες ημέρες μεταγραφική κίνηση δεν υπάρχει και η κίνηση διαρκείας έχει... βαλτώσει.

Στα μεταγραφικά, ο «δικέφαλος» θα κινηθεί για κεντρικό αμυντικό, εσωτερικό μέσο και εξτρέμ. Σε ό,τι αφορά τον στόπερ, όλα δείχνουν πως έχουν επικεντρωθεί στην επιστροφή του Ινσαουράλδε, που προς το παρόν έχει θέση βασικού στην Σπαρτάκ Μόσχας στο πρωτάθλημα που έχει ξεκινήσει.