Ανανέωσε για τρία χρόνια ο Τοροσίδης


Βρέθηκε κοντά στην έξοδο (ως δανεικός σε άλλες ομάδες), αλλά τελικά ο Βασίλης Τοροσίδης θα παραμείνει στη Ρόμα η οποία τον «έδεσε» για τα επόμενα τρία χρόνια (έως το 2017).

Ο διεθνής μπακ είχε συμβόλαιο ως το 2015 και σήμερα υπέγραψε το νέο, δηλώνοντας για το... αύριο: «Το μέλλον μου είναι στη Ρόμα. Υπέγραψα για τρία χρόνια και θέλω να μείνω γιατί είναι μια μεγάλη ομάδα με μεγάλους στόχους».

Ο Τοροσίδης, που μετά την πρωινή προπόνηση της Ρόμα μίλησε στους εκπροσώπους Τύπου, ρωτήθηκε για τους... μεγάλους στόχους της ομάδας του. «Έχουμε δυνατό σύνολο και παίκτες τοπ επιπέδου. και όλοι θέλουμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα, αν και δεν θα είναι εύκολο. Ρωτάτε αν έχουμε κλείσει την ψαλίδα από την Γιούβε.

Δεν θέλω όμως, να μιλάω για άλλες ομάδες. Η δική μας ομάδα είναι δυνατή και ανταγωνιστική. Και θέλουμε να κερδίζουμε. Άλλωστε, υπάρχουν κι άλλες δυνατές ομάδες στο πρωτάθλημα, όπως η Νάπολι, η Φιορεντίνα. Το αν έχουν διαφορές θα το δούμε στο... χορτάρι. Η σεζόν που ξεκινά θα είναι δύσκολη με πολλά παιχνίδια. Βασικός μας στόχος είναι το πρωτάθλημα», δήλωσε ο Έλληνας άσος.

Ερωτηθείς για το Champions League πρόσθεσε: «Ελπίζουμε να περάσουμε από τους ομίλους και μετά βλέπουμε. Πρέπει να είμαστε σεμνοί και έτοιμοι για όλα». Όσο για την αγαπημένη του θέση; «Μου αρέσει να παίζω δεξί μπακ, αλλά αν ο προπονητής μου ζητά να αγωνιστώ αριστερά, θα το κάνω. Θέλω να βοηθάω την ομάδα», επεσήμανε.

Θέμα συζήτησης ήταν και το ενδιαφέρον της Ρόμα για τον Κώστα Μανωλά με τον Τοροσίδη να λέει: «Δεν ξέρω τίποτα. Το μόνο που ξέρω είναι πως ο Μανωλάς είναι εξαιρετικός παίκτης και καλός φίλος».