Απόλυτη ανατροπή με Κατσουράνη

Δυνατά επιστρέφει στο μεταγραφικό προσκήνιο της ΑΕΚ ο Κώστας Κατσουράνης!


Έπειτα από τον θόρυβο που υπήρξε στην "Ένωση" πριν από λίγες εβδομάδες, ο 35χρονος μεσοαμυντικός έδειχνε πως δεν θα έκανε την επιθυμία της επιστροφής του πραγματικότητα. Ωστόσο, παρά την αποχώρηση του Νίκου Λυμπερόπουλου από την ΑΕΚ, το όνομα του Κατσουράνη παραμένει στην "κιτρινόμαυρη" ατζέντα.

Είδες το νέο T-Shirt Techno-Active; Μπες εδώ για να το αγοράσεις!

Πέραν της πολύ μεγάλης εμπειρίας που διαθέτει, η δυνατότητα να καλύπτει δύο θέσεις που ο "Δικέφαλος" ζητά ενίσχυση (αμυντικός χαφ και στόπερ) και οι οικονομικές του απαιτήσεις, που θα είναι μικρές, αφού από τη στιγμή που έμεινε ελεύθερος δεν είχε... ζήτηση στο μεταγραφικό παζάρι, τον καθιστούν περίπτωση που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη.

Εξακολουθούν βέβαια να αποτελούν "αγκάθια" η προχωρημένη ποδοσφαιρικά ηλικία, ο απρόβλεπτος και εκρηκτικός χαρακτήρας, η μικρή αποδοχή στον κόσμο έπειτα από την παρουσία του σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ.

Ο ίδιος ο διεθνής μέσος, είναι θετικός για την επιστροφή του, αφού θέλει να κλείσει την καριέρα του με τα "κιτρινόμαυρα". Για το λόγο αυτό εμφανίζεται πολύ διαλλακτικός και σε ότι αφορά τα χρήματα, καθώς φαίνεται πως πλέον δεν θα έχει αντιρρήσεις για ποσό 100.000-150.000 ευρώ και μονοετή συνεργασία.

Όπως και να έχει, η περίπτωσή του θα κριθεί στην τελική συζήτηση που θα υπάρξει για τις επιλογές στη θέση του αμυντικού μέσου.