Αντάλλαξαν Παπάζογλου - Καραμάνο

Με τη φανέλα του Ατρομήτου θα συνεχίσει την καριέρα του ο Θανάσης Παπάζογλου.


Ο 26χρονος επιθετικός που αποκτήθηκε φέτος από τον Ολυμπιακό, παρότι ταξίδεψε στις Ηνωμένες Πολιτείες, δεν υπολογιζόταν από τον Μίτσελ.

Από την πλευρά τους, οι Περιστεριώτες επιθυμούσαν την μεταγραφή του, προκειμένου να καλύψουν το κενό από την απώλεια του Δημήτρη Παπαδόπουλου. Έτσι, συμφώνησαν με τους "ερυθρόλευκους" να αφεθεί ελεύθερος και να δοθεί ως αντάλλαγμα για τη μετακίνηση του Τάσου Καραμάνου.

Η πληροφορία πως ο 23χρονος φορ θα μετακομίσει στο Λιμάνι υπήρχε εδώ και καιρό και εν τέλει επιβεβαιώθηκε σήμερα με τις επίσημες ανακοινώσεις. Βέβαια, ο παίκτης θα συνεχίσει φέτος στον Ατρόμητο και θα ανήκει και τυπικά στους Πειραιώτες από τη ερχόμενη σεζόν.

Να σημειωθεί πως ο Παπάζογλου υποβλήθηκε το πρωί της Παρασκευής σε ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε αμέσως μετά το συμβόλαιο του, το οποίο θα έχει διάρκεια δύο ετών. Θα παρουσιαστεί το απόγευμα  επίσημα από την ΠΑΕ Ατρόμητος και εν συνεχεία θα λάβει μέρος στην προπόνηση.

«Στο πλαίσιο της μετεγγραφής του ποδοσφαιριστή μας Τάσου Καραμάνου στην ΠΑΕ Ολυμπιακός από το καλοκαίρι του 2015, αποκτήθηκε με μετεγγραφή από την ΠΑΕ Ατρόμητος ο ποδοσφαιριστής Θανάσης Παπάζογλου», αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος, ενώ οι Πειραιώτες σχολιάζουν: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Τάσου Καραμάνου, ο οποίος θα ενσωματωθεί στην ομάδα μας το καλοκαίρι του 2015. Στο πλαίσιο της μεταγραφής αυτής, ο Θανάσης Παπάζογλου παραχωρείται στον Ατρόμητο».