Δεν τα βρήκε ο Πουλίδο με την Τίγκρες


Τη δικαστική οδό φαίνεται πως θα πάρει η διαμάχη του Άλαν Πουλίδου με τη διοίκηση της Τίγκρες. «Δεν καταλήξαμε κάπου» ήταν η δήλωσε του Μεξικανού ποδοσφαιριστή την ώρα που έβγαινε από τα γραφεία της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας του, η οποία εξέτασε τον φάκελο της υπόθεσης που αφορά αυτόνμ και το συμβόλαιό του με την Τίγκρες.Η πλευρά του ποδοσφαιριστή εξακολουθεί να υποστηρίζει πως το συμβόλαιο που παρουσιάζει η διοίκηση του συλλόγου φέρει πλαστή υπογραφή, όμως η Τίγκρες έχει αντίθετη άποψη, θεωρώντας το συμφωνητικό νόμιμο. Ως εκ τούτου ο 23χρονος επιθετικός είναι αποφασισμένος να προχωρήσει στο επόμενο στάδιο, προσφεύγοντας στο CAS και στη FIFA.

Ο Πουλίδο επεσήμανε πως «ο δικηγόρος της Τίγκρες προσπαθεί να βρει μία λύση το συντομότερο δυνατό. Δεν αποκλείεται να επιτευχθεί συμφωνία. Εγώ είμαι ελεύθερος, αλλά μαζί με την Τίγκρες θέλουμε να βρεθεί λύση. Παλεύω για κάτι δίκαιο. Είμαι σίγουρος ότι είμαι ελεύθερος. Είμαι έτοιμος για όλα. Το συμβόλαιό μου έχει λήξει. Δεν υπάρχει επέκταση ως το 2016».
Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Επιτροπής της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας του Μεξικού, η πλευρά του παίκτη παρουσίασε επίσημο έγγραφο από την Αστυνομία, που αποδεικνύει ότι το συμβόλαιο είναι πλαστό. Ο δικηγόρος του Πουλίδο, Αλμπέρτο Παλομίνο, ωστόσο, ζήτησε αντίγραφα, προκειμένου να δοθούν σε ειδικούς και να αναλυθούν.