Προβάρει τα... μπιανκονέρι ο Μανωλάς!

Πιο κοντά από ποτέ φαίνεται πως είναι ο Κώστας Μανωλάς στη Γιουβέντους σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις.


Η πληροφόρηση από την Ιταλία αναφέρει ότι η μεταγραφή του διεθνή στόπερ έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και απόμένουν κάποιες λεπτομέρειες πριν τις επίσημες ανακοινώσεις.

Από τους Ιταλούς προκύπτει πως οι ιθύνοντες της ομάδας του Τορίνο τα έχουν βρει σε όλα με τη διοίκηση του Ολυμπιακού, κάνοντας μια άκρως δελεαστική πρόταση στους Πειραιώτες. Μια πρόταση που δεν ήταν δυνατόν να αρνηθεί η ομάδα του Πειραιά, καθώς εκτός από το εξαιρετικά μεγάλο ποσό που θα βάλουν στα ταμεία τους οι "ερυθρόλευκοι", προβλέπεται και ποσοστό μεταπώλησης από την επόμενη μεταγραφή του νεαρού κεντρικού αμυντικού.

Είδες τα νέα Jeans Beretta; Μπες εδώ για να τα αγοράσεις!

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι "ερυθρόλευκοι" έκαναν πολύ σκληρές διαπραγματεύσεις με τους ιθύνοντες των "μπιανκονέρι", επιμένοντας να μπει στη συμφωνία ρήτρα που θα δίνει ποσοστό μεταπώλησης στους πρωταθλητές Ελλάδας, σε περίπτωση που η Γιουβέντους δώσει τον Μανωλά με μεταγραφή.

Αξίζει πάντως εδώ να σημειωθεί πως ακόμα κι αν υπάρχει συμφωνία των δύο συλλόγων, ο ίδιος ο Μανωλάς δεν έχει συμφωνήσει σε όλα με τη "Βέκια Σινιόρα" αλλά στο Τορίνο επέμεναν πως είναι απλά θέμα μίας ή δύο ημερών πριν επιτευχθεί συμφωνία και με την πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Η "Γιούβε" προσφέρει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας στον παίκτη, με ετήσια αμοιβή κάτι παραπάνω από ένα εκατ. ευρώ, και πλέον αναμένονται οι ανακοινώσεις για ένα σπουδαίο μεταγραφικό deal του Ολυμπιακού.