ΠΑΟΚ: Μετά τη νίκη, η ώρα για μεταγραφές


Ο νυν και ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιάκωβος Αγγελίδης και Ζήσης Βρύζας, παρακολούθησαν μαζί τη χθεσινή νίκη της ομάδας τους επί του Πλατανιά. Πλέον το ενδιαφέρον όλων στην ομάδα της Θεσσαλονίκης στρέφεται στις μεταγραφές που θα γίνουν μέχρι την εκπνοή της περιόδου.

Οι πληροφορίες που έλεγαν πως αμέσως μετά τον αγώνα στην Κρήτη θα ακολουθούσαν ανακοινώσεις δεν επιβεβαιώθηκαν, καθώς η αποστολή μαζί με τα στελέχη της ΠΑΕ αναμενόταν να φτάσει στη Θεσσαλονίκη αργά τα μεσάνυχτα.

Στη διάρκεια της παραμονής του «Δικεφάλου», πάντως, στα Χανιά, οι επαφές με τους ποδοσφαιριστές δεν σταμάτησαν. Μάλλον το αντίθετο συνέβη, καθώς ακόμη και λίγες ώρες πριν από τον αγώνα με τον Πλατανιά υπήρχαν συζητήσεις με συγκεκριμένους παίκτες που έχουν προκρίνει οι υπεύθυνοι των μεταγραφών του ΠΑΟΚ και αναμένονται σήμερα ανακοινώσεις.

Πάντα πρώτη προτεραιότητα αποτελεί η απόκτηση ενός κεντρικού χαφ με δημιουργικές ικανότητες και εκεί έχει συγκεντρωθεί το μεγαλύτερο μέρος της προσπάθειας που γίνεται τις τελευταίες ημέρες. Από τον ΠΑΟΚ δεν επιβεβαιώνεται ότι υπάρχει ενδιαφέρον ούτε για τον Γιώργο Καραγκούνη αλλά ούτε και για τον Ζαν Μακούν που αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό.