Διαφώνησαν για το ύψος του γρασιδιού Μουρίνιο και Γκουαρδιόλα!

Ζοσέ Μουρίνιο και Πεπ Γκουαρδιόλα είχαν μια διαφωνία για το ύψος του γρασιδιού, κατά την διάρκεια του ετήσιου συνεδρίου για τους προπονητές στη Νιόν, με τον Καταλανό να ρίχνει την «μπηχτή» του στον Πορτογάλο, για τις αμυντικογενείς τακτικές που χρησιμοποιεί πολλές φορές.Το ύψος του γρασιδιού σε ένα γήπεδο, βάσει των κανόνων, πρέπει να είναι τουλάχιστον τρία εκατοστά, αλλά ο προπονητής της Μπάγερν και πρώην τεχνικός της Μπαρτσελόνα πιστεύει ότι πρέπει αυτό να αλλάξει και να είναι στα 1,5 εκατοστά.

Ακόμα, ο Γκουαρδιόλα είπε πως πιστεύει ότι το γρασίδι στο γήπεδο πρέπει να ποτίζεται λίγο πριν από τους αγώνες για να είναι πιο γρήγορο το παιχνίδι και πιο θεαματικό.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το γερμανικό «TZ», τότε ο Μουρίνιο εξέφρασε την διαφωνία του λέγοντας: «Ο καθένας έχει το δικό του στιλ παιχνιδιού και πρέπει αυτό να είναι σεβαστό. Το ποδόσφαιρο μπορεί να είναι θεαματικό με πολλούς τρόπους».

Ο Γκουαρδιόλα δεν άφησε τον προπονητή της Τσέλσι και πρώην προπονητή της Ρεάλ, χωρίς απάντηση και φέρεται ότι είπε τότε: «Η ομορφιά του ποδοσφαίρου εξαρτάται από τον προπονητή. Εμένα μου φαίνεται ότι ο Μουρίνιο προτιμά το αποτέλεσμα και όχι το θέαμα».