Η… ατάκα του Σωκράτη Κόκκαλη! (photos)

Ο Σωκράτης Κόκκαλης βρέθηκε στο «Γ. Καραϊσκάκης» για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία εξελίχθηκε σε θρίαμβο (3-2) για τον Ολυμπιακό.


Ο επί σειρά ετών πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός – και προκάτοχος του Βαγγέλη Μαρινάκη – Σωκράτης Κόκκαλης, βρέθηκε στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τον αγώνα των «ερυθρόλευκων» με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Στην… παρέα του, ήταν και ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, ενώ λίγο πιο δίπλα και ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Κατά την αποχώρησή τους, εμφανώς ικανοποιημένοι από το 3-2, Γιάννης Μώραλης και Σωκράτης Κόκκαλης έκαναν δηλώσεις. Ο Δήμαρχος Πειραιά και επί σειρά ετών παράγοντας του Ολυμπιακού, υποστήριξε: «Σήμερα δείξαμε πως σε αυτό το γήπεδο, με την υπέροχη ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο κόσμος του Ολυμπιακού και του Πειραιά, μπορούμε να κερδίσουμε κάθε αντίπαλο. Η ομάδα έχει τις προδιαγραφές να κάνει μια πολύ καλή πορεία, ανάλογη με την περσινή».

Από την πλευρά του, ο Σωκράτης Κόκκαλης περιχαρής και με τρομερή διάθεση για χιούμορ, υποστήριξε πως «Ποδόσφαιρο είναι, τα πάντα μπορείς να περιμένεις. Γιατί να μην κερδίζαμε; Μήπως μας ευνόησε ο διαιτητής;», για να αποχωρήσει γελώντας…