Παρελθόν από τον ΠΑΟΚ ο Αναστασιάδης!

Τέλος από τον ΠΑΟΚ ο Άγγελος Αναστασιάδης!Η ΠΑΕ ανακοίνωσε αιφνιδιαστικά, σήμερα το πρωί, την απομάκρυνση του Μακεδόνα τεχνικού, με τον πρόεδρό της, Ιάκωβο Αγγελίδη, να εξηγεί πως η σχετική απόφαση πάρθηκε επειδή «το σερί των κακών εμφανίσεων και αποτελεσμάτων διαρκεί ήδη για μεγάλο διάστημα και είναι αναγκαία μια αλλαγή για να επανέλθει η ομάδα στο σωστό δρόμο».

Τις προηγούμενες εβδομάδες «έβγαινε» από τον σύλλογο ότι ο έμπειρος κόουτς θα στηριχθεί έως το τέλος της σεζόν, όμως η σαββατιάτικη ισοπαλία (0-0) στην Τούμπα με τον Αστέρα Τρίπολης φαίνεται ότι άλλαξε την άποψη των διοικούντων.

Επίσης, ο σύλλογος έκανε γνωστό και τον αντικαταστάτη του Αναστασιάδη, που είναι ο Γιώργος Γεωργιάδης (ο οποίος, υπενθυμίζεται, είχε αναλάβει καθήκοντα υπηρεσιακού κόουτς τις δύο τελευταίες σεζόν στον ΠΑΟΚ, μετά τις αποχωρήσεις των Γιώργου Δώνη και Χουμπ Στέφενς).

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόφαση να λυθεί η συνεργασία με τον Άγγελο Αναστασιάδη και το επιτελείο του.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιάκωβος Αγγελίδης, δήλωσε επ' αυτού: "Δυστυχώς το σερί των κακών εμφανίσεων και αποτελεσμάτων διαρκεί ήδη για μεγάλο διάστημε και, παρότι εντωμεταξύ έγινε κάθε προσπάθεια για να σταματήσει αυτή η αρνητική τροχιά, πιστεύω ότι τώρα είναι αναγκαία μια αλλαγή για να επανέλθει η ομάδα στο σωστό δρόμο και να βρεθεί στην καλύτερη δυνατή κατάσταση ώστε να διεκδικήσει την πρώτη θέση στα πλέι οφ.

Ο ΠΑΟΚ οφείλει να ευχαριστήσει τον Άγγελο Αναστασιάδη για την αδιαμφισβήτητη σκληρή δουλειά του και την αφοσίωση στην ομάδα.

Ο Γιώργος Γεωργιάδης θα αναλάβει ως προπονητής ως το τέλος της χρονιάς. Αισθάνομαι ότι έχει τις ικανότητες και τη γνώση για να καθοδηγήσει την ομάδα προς τους άμεσους στόχους της.

Παράλληλα συνεχίζεται η αναζήτηση του κατάλληλου προσώπου για τη θέση του αθλητικού διευθυντή που θα εκπονήσει, σε συνεργασία με τη Διοίκηση,το νέο πλάνο εξέλιξης της ομάδας
».