Διαφορά ΠΑΟΚ - Λόρια στο οικονομικό


Διαφορά στο οικονομικό έχει προκύψει στις συζητήσεις του ΠΑΟΚ με τον Γκιόργκι Λόρια που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη. Οι πληροφορίες που δεν επιβεβαιώνονται από τον Δικέφαλο λένε πως οι απαιτήσεις του Γεωργιανού γκολκίπερ φτάνουν στις 400.000 ευρώ, ενώ ο ΠΑΟΚ του προσφέρει τα μισά.

Οι συζητήσεις των δύο πλευρών θα συνεχιστούν την ώρα που είναι ζητούμενο για τον Δικέφαλο αν θέλει να κλείσει συμφωνίες με ποδοσφαιριστές για τα επόμενα χρόνια, την ώρα που δεν έχει ολοκληρωθεί η αναζήτηση για τον νέο τεχνικό διευθυντή της ομάδας.

Το ενδιαφέρον για τον Λόρια είναι δεδομένο και πιθανότατα στον ΠΑΟΚ να συζητούν μαζί του θέλοντας να διαπιστώσουν τα οικονομικά δεδομένα μια ενδεχόμενης συνεργασίας, ώστε ο νέος τεχνικός διευθυντής να έχει μια πλήρη εικόνα για τις επιλογές για τις οποίες θα δώσει την τελική του έγκριση.

Από τον ΠΑΟΚ, που απέφευγαν κάθε σχόλιο ακόμη για την παρουσία του Γεωργιανού στη Θεσσαλονίκη, από τη μια δεν θέλουν να αφήσουν περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που τους ενδιαφέρουν να χαθούν επειδή αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχει τεχνικός διευθυντής στην ομάδα και από την άλλη θέλουν να κερδίσουν όσο περισσότερο χρόνο μπορούν για να μη φέρουν τον άνθρωπο που θα αναλάβει να χτίσει την ομάδα για τα επόμενα χρόνια προ τετελεσμένων.

Σε κάθε περίπτωση το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Λόρια, που έχει μείνει ελεύθερος από τον ΟΦΗ, είναι δεδομένο και μπορεί να υπήρξε διαφορά στο οικονομικό αλλά δεν έχει προκύψει κάτι οριστικό.

«Θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ»
Ο ίδιος ο Σαρλ Ιτάνζ στη χθεσινή βράβευσή του ως πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ τον Φεβρουάριο αποκάλυψε πως είχε ήδη μια συζήτηση με τους ανθρώπους του Δικεφάλου για την ανανέωση του συμβολαίου του που εκπνέει στο τέλος της σεζόν...

«Θα ήθελα να μείνω στον ΠΑΟΚ. Είχαμε συζητήσεις με την ομάδα, αισθάνομαι καλά, είμαι χαρούμενος εδώ και, ναι, θα ήθελα να μείνω» δήλωσε ο Ιτάνζ όταν ρωτήθηκε σχετικά με το μέλλον του. Αυτό που λένε από τον Δικέφαλο είναι πως πράγματι έγινε μια επαφή την οποία χαρακτηρίζουν θεωρητική που δεν έφτασε σε συμφωνία και πως το θέμα της ανανέωσής του θα επανεξεταστεί αργότερα, πιθανότατα μετά την έλευση του νέου τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ.

Η θέση της ΠΑΕ φανερώνει ότι δεν έχει παρθεί ακόμη κάποια συγκεκριμένη απόφαση για τον Καμερουνέζο τερματοφύλακα και ο ΠΑΟΚ δεν ξέρει αν θέλει να τον κρατήσει στην ομάδα και μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Από τη στιγμή που ο Ιτάνζ δήλωσε ευθαρσώς ότι θέλει να μείνει, ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να τον κρατήσει.