Μανωλάς με 13+2 εκατ. στη Ρόμα!


Και τυπικά παίκτης της Ρόμα είναι ο Κώστας Μανωλάς. Ο σύλλογος της «αιώνιας πόλης» ανακοίνωσε πριν από λίγο την επίτευξη συμφωνίας με τον Ολυμπιακό για τη μεταγραφή του 23χρονου κεντρικού αμυντικού, αντί του ποσού των 13 εκατομμυρίων ευρώ.

Ποσόν που μπορεί να φτάσει και τα 15 εκατ. εάν επιτευχθούν συγκεκριμένοι στόχοι που συμπεριλαμβάνονται στο συμβόλαιο!

Ο Μανωλάς υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο που ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου του 2019 και αναμένεται να του αποφέρει περίπου 7,5 εκατ. ευρώ. Μάλιστα αύριο (Τετάρτη) στις 4 μ.μ. θα παραχωρηθεί συνέντευξη Τύπου, κατά τη διάρκεια της οποίας ο Έλληνας διεθνής στόπερ θα απαντήσει στα ερωτήματα που θα του τεθούν.

Ο Μανωλάς υποβλήθηκε το πρωί σε όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και ακολούθως γνώρισε τους νέους συμπαίκτες του στους «τζιαλορόσι», οπου θα συναντήσει και τον Βασίλη Τοροσίδη.
Μάλιστα αναμένεται άμεσα να ενταχθεί στο πλήρες πρόγραμμα της ομάδας και δεν αποκλείεται να κάνει το ντεμούτο του ακόμα και στην πρεμιέρα των υποχρεώσεων της Ρόμα στη φετινή Σέριε Α στις 30 Αυγούστου στο «Ολίμπικο» κόντρα στη Φιορεντίνα.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Μανωλάς δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος από την πρώτη στιγμή εμπιστεύτηκε το ταλέντο μου, πίστεψε σε εμένα και μου έδωσε απλόχερα όλα τα εφόδια για εξελιχθώ στο κορυφαίο ποδοσφαιρικό επίπεδο. Ο Ολυμπιακός ήταν και είναι για μένα μια μεγάλη οικογένεια και η διαφορά του σε σχέση με τις άλλες ελληνικές ομάδες είναι πολύ μεγάλη.

Θέλω επιπρόσθετα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο που κράτησε το λόγο του, όπως το κάνει πάντα και σεβάστηκε την επιλογή μου να παίξω στη Ρόμα και αρνήθηκε προτάσεις που θα έφερναν περισσότερα χρήματα στον Ολυμπιακό!

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκα όσο καιρό ήμουν στον Ολυμπιακό, αλλά και τους συμπαίκτες μου, καθώς χωρίς εκείνους, δεν θα μπορούσα να πετύχω τόσα πολλά.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο του Ολυμπιακού που με αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή, με έκανε μέλος της ερυθρόλευκης οικογένειας και είμαι σίγουρος ότι κάποια στιγμή οι δρόμοι μας θα συναντηθούν ξανά».