Συζητά την Παρασκευή για να υπογράψει

Την συγκεκριμένη μέρα ο Δημήτρης Παπαδόπουλος θα βρεθεί στην Τούμπα για τις τελικές συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ έτσι ώστε να ντυθεί στα ασπρόμαυρα. Τι δήλωσε ο Παπαδόπουλος, εκτός απροόπτου μένει ο Ιτάνζ

Πολύ πιθανόν την Παρασκευή να "τελειώσει" το θέμα της απόκτησης του Δημήτρη Παπαδόπουλου από τον ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με την ενημέρωση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, θα βρίσκεται το πρωί της συγκεκριμένης μέρας στην Τούμπα για τις τελικές συζητήσεις με τον "Δικέφαλο". Εφόσον όλα πάνε καλά ο Παπαδόπουλος θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ και ουσιαστικά ο ίδιος έρχεται στην Τούμπα για να "κλείσει" το θέμα της μετακίνησής του στον "Δικέφαλο".

Παπαδόπουλος: "Μιλάμε με τον ΠΑΟΚ, έρχομαι στη Θεσσαλονίκη"
Το Sport24.gr θέλοντας να ξεκαθαρίσει τα πράγματα και να μάθει τι ακριβώς συμβαίνει με τον πρώην επιθετικό του Ατρομήτου.  "Μιλάμε με τον ΠΑΟΚ", είπε αρχικά ο Παπαδόπουλος και σε ερώτηση για το αν πρόκειται να έρθει στη Θεσσαλονίκη άμεσα είπε: "Ναι!Θα έρθω αύριο (29/8) στη Θεσσαλονίκη για να κουβεντιάσω με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ."Βέβαια, φρόντισε να ξεκαθαρίσει ότι: "Δεν ήμουν στην Τούμπα στο ματς με τη Ζίμπρου. Αύριο θα δούμε τι θα γίνει τελικά και την διάρκεια που θα έχει το συμβόλαιό μου"

Πιθανότατα μένει ο Ιτάνζ
Οι τελευταίες πληροφορίες για το θέμα του Σαρλ Ιτάνζ, λένε πως είναι δύσκολο να έρθει η πρόταση που περιμένει από την τούρκικη, Κόνιασπορ και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα παραμείνει στον ΠΑΟΚ για να συμπληρώσει το τιμ των πορτιέρο του ΠΑΟΚ μαζί με τους Γλύκο και Γιακουμή.