Η επιλογή "Παπ" και τα δεδομένα για "οχτάρι"

Ολο το παρασκήνιο της απόκτησης του Παπαδόπουλου από τον ΠΑΟΚ, η αναζήτηση μέσου στην Ευρώπη και η ανοιχτή εναλλακτική του Καραγκούνη

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος συμφώνησε άμεσα με τον ΠΑΟΚ και σύμφωνα με πληροφορίες, οι απολάβες του θα φτάσουν τις 140.000 ευρώ συν κάποια μπόνους για την επίτευξη των στόχων του "Δικεφάλου" (π.χ. κατάκτηση του Κυπέλλου και έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ). Η λογική της απόκτησής του έχει να κάνει με το ότι είναι πολύ ικανός στο σκοράρισμα ενώ μπορεί να παίξει τόσο ως φουνταριστός όσο και ως περιφερειακός επιθετικός. Ακόμη έχει την δυνατότητα να συμμετέχει στο ανασταλτικό πλάνο της ομάδας και στον ΠΑΟΚ λένε πως δεν... φράζει τον δρόμο στον Ευθύμη Κουλούρη.

Τονίζουν πως λόγω εμπειρίας μπορεί να αποδίδει άμεσα ως αλλαγή και ότι με αυτόν "γεμίζει" η επιθετική γραμμή των "ασπρόμαυρων" αφού ακόμη υπάρχει ο Στέφανος Αθανασιάδης αλλά και ο φέρελπις Κουλούρης. Την ίδια ώρα, συνεχίζεται η αναζήτηση του ΠΑΟΚ για "οχτάρι". Μια περίπτωση είναι ο Κριστιάν Μπαρόνι για τον οποίο γράψαμε το βράδυ της Παρασκευής. Στο μυαλό και μια άλλη περίπτωση παίκτη, ενός Ιταλού που όμως έχει "αλμυρό" κασέ ενώ ως εναλλακτική λύση υπάρχει πάντα το όνομα του Γιώργου Καραγκούνη ο οποίος αρέσει στον Αγγελο Αναστασιάδη και αν δεν βρεθεί κάτι αξιόλογο, πιθανόν αυτός τελικά να ντυθεί στα ασπρόμαυρα.

Από εκεί και πέρα, δύσκολα ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί για την αναζήτηση ενός στόπερ. Γιατί; Ο Αγγελος Αναστασιάδης είναι ικανοποιημένος από την προσαρμογή των Σκόνδρα και Τζαβέλλα στην άμυνα, υπάρχει ο Βίτορ με τον Κατσικά ενώ ο Ελληνας τεχνικός ποντάρει και στον νεαρό, Ποζατζίδη. Επίσης υπάρχει και ο νεαρός, Κιόσε που παραμένει στο ρόστερ του "Δικεφάλου" και δεν έχει δοθεί δανεικός ακόμη.