Όλα για Λέκιτς η ΑΕΚ!

Τελικά η εξαιρετική λύση που ψάχνουν για την ενίσχυση της επίθεσης της ομάδας τους οι άνθρωποι της ΑΕΚ, δεν είναι άλλος από τον Ντέγιαν Λέκιτς!


Παρά τους αρχικούς ενδοιασμούς που υπήρχαν στα κορυφαία κλιμάκια της «Ένωσης» για το κατά πόσο είναι αναγκαία μια ακόμη μεταγραφή, ο 29χρονος θηριώδης Σέρβος στράικερ τους έκανε να αλλάξουν γνώμη καθώς θεωρείται μια σούπερ-ευκαιρία που δεν θέλουν να την αφήσουν να... πάει χαμένη!


Πάντως ένας ερχομός του Λέκιτς στην ΑΕΚ μόνο εύκολη υπόθεση δεν είναι καθώς ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Τουρκική Γκενσερμπιρλιγκί, ενώ για την απόκτησή του ερίζουν και τρεις Ισπανικές ομάδες, η Χιχόν στην οποία τα πήγε εξαιρετικά πέρσι ως δανεικός, η Βαγιαδολίδ και η Σαραγόσα.

Η Γκενσερμπιρλιγκί δεν θέλει να κρατήσει στις τάξεις της τον Λέκιτς με τον οποίο έχει ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο. Με δεδομένο πάντως ότι η μεταγραφική περίοδος πλησιάζει πος το τέλος της και οι Τούρκοι δεν βλέπουν να... έρχεται κάποια ικανοποιητική προσφορά για τον Σέρβο στράικερ είναι πολύ πιθανόν να τον αφήσουν τελικά ελεύθερο, ώστε να γλιτώσουν και το υψηλό του συμβόλαιο που αγγίζει τις 600 χιλιάδες ευρώ.

Πέρσι όταν ο Λέκιτς είχε παίξει στην Χιχόν, η Τουρκική κάδα είχε καλύψει το μεγαλύτερο μέρος αυτού του ποσού.

Αν τελικά ο Λέκιτς μείνει ελεύθερος, είναι σίγουρο ότι η ΑΕΚ θα κινηθεί αστραπιαία για να τον φέρει στην Αθήνα καθώς όλες τις προηγούμενες μέρες έχει γίνει προεργασία για την συγκεκριμένη μεταγραφή από τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς.

Ο ίδιος ο Λέκιτς δεν φέτεται να έχει πρόβλημα να παίξει στην Β΄ Εθνική της Ελλάδα καθώς ξέρει ότι αυτή η κατάσταση είναι προσωρινή για την ΑΕΚ που έχει τις δυνατότητες να επανέλθει άμεσα στην μεγάλη κατηγορία και να πρωταγωνιστήσει!

Ένα άλλο...αγκάθι πάντως που ενδεχομένως να παρουσιαστεί για την ΑΕΚ στην περίπτωση του Λέκιτς, είναι οι ετήσιες αποδοχές του. Κι αυτό γιατί στην ΑΕΚ δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να... ξεφύγουν από τα οικονομικά στάνταρ που έχουν θέσει για τη νέα σεζόν, κάτι που σημαίνει ότι ο Σέρβος άσος θα πρέπει να ρίξει αρκετό νερό στο... κρασί του.

Όπως και να έχει στην ΑΕΚ βρίσκονται στο κυνήγι της απόκτησης ενός σέντερ-φορ που μπορεί να κάνει άμεσα την διαφορά στην ομάδα τους και να την βοηθήσει όχι μόνο φέτος στην Fooball League, αλλά και τα επόμενα χρόνια στη μεγάλη κατηγορία.

Από κει και πέρα δύσκολα θα γίνει μεταγραφή αμυντικού μέσου καθώς ο Δέλλας δείχνει να είναι καλυμμένος πλήρως με τους Κορδέρο, Φαγέ, Ανάκογλου και Ρόβα. Πάντως το θέμα Κατσουράνη δεν έχει κλείσει οριστικά για την ΑΕΚ και δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποια έκπληξη μέχρι το τέλος της βδομάδας.