Μπεργκ: «Ακουσα την κλείδα να σπάει!»


Ο Μάρκους Μπεργκ χρειάστηκε μόνο... ένα δευτερόλεπτο για να καταλάβει το ακριβές μέγεθος του τραυματισμού που υπέστη στον αγώνα της πρεμιέρας με τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ, το κάταγμα κλείδας που τον οδηγεί τη Δευτέρα (25/8) στο χειρουργείο και αναμένεται να τον κρατήσει εκτός δράσης 2 με 2,5 μήνες.

«Άκουσα το `κρακ' και κατάλαβα αμέσως πως έσπασα την κλείδα! Είχα τον ίδιο τραυματισμό στην Γερμανία και γι' αυτό άμεσα κατάλαβα τι ήταν ο πόνος που ένιωσα. Οι εξετάσεις, λίγο αργότερα, επιβεβαίωσαν τους φόβους μου για κάταγμα», τόνισε ο Σουηδός επιθετικός του Παναθηναϊκού μιλώντας στην «Aftonbladet» μέσα από το νοσοκομείο αργά το βράδυ της Κυριακής (24/8).

Οσο για το πώς ήρθε ο τραυματισμός; «Είχα τον αμυντικό του αντιπάλου στην πλάτη μου. Με έσπρωξε και έπεσα με τον ώμο στον αγωνιστικό χώρο».

Όταν ρωτήθηκε για το πόσο διάστημα έλειψε την περασμένη φορά, απάντησε: «Δύο μήνες».

Παράλληλα, εξέφρασε και την πίκρα του: «Στο ποδόσφαιρο, όπως και στην ζωή, φαίνεται πως δεν μπορείς να είσαι για πολύ καιρό ευτυχισμένος. Αυτός ο τραυματισμός, ήρθε για να μου το θυμίσει. Αισθάνομαι πολύ άσχημα με αυτή την δυσάρεστη εξέλιξη».

Σύσκεψη για αποφάσεις
Το γεγονός ότι ο Σουηδός ηγέτης της «πράσινης» επίθεσης θα μείνει για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός δράσης προκαλεί «πονοκέφαλο» στον Παναθηναϊκό. Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να υπάρξει τη Δευτέρα (25/8) σύσκεψη στο «τριφύλλι» για να αποφασιστεί αν θα χρειαστεί να υπάρξει απόκτηση επιθετικού. Αυτό άφησε να εννοηθεί και στη συνέντευξη Τύπου ο Γιάννης Αναστασίου.

Συν τοις άλλοις, εκτός του Μπεργκ, τραυματίστηκε στην προθέρμανση του αγώνα με τον Λεβαδειακό ο Πέτριτς (ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό) και οι πληροφορίες τον θέλουν να είναι νοκ-άουτ από τον αγώνα με την Μίντιλαντ. Επιπλέον, ο Κλωναρίδης έλειψε λόγω τραυματισμού.