Προχωράει για τον Ντιόπ ο Ολυμπιακός


Συνεχείς είναι τα τελευταία 24ωρα οι επαφές των ανθρώπων του Ολυμπιακού τόσο για την απόκτηση του μέσου που θέλουν να πάρουν όσο και για τις υποθέσεις των επιθετικών. Οσον αφορά τον παίκτη που θα έρθει για να καλύψει το κενό του Σαμάρη, οι χθεσινές πληροφορίες ανέφεραν πως θα είναι τελικά ο Ντιόπ, για τον οποίον μάλιστα οι πληροφορίες από την Ισπανία μιλούσαν για προχωρημένες επαφές ώστε να επέλθει άμεσα συμφωνία.

Βεβαίως παράλληλα εξετάζουν και άλλη μια δυνατή περίπτωση για τα χαφ, ενώ όσον αφορά τον Σαντόμ, και χθες οι πληροφορίες από τη Γαλλία ανέφεραν πως δύσκολα τελικά θα φύγει από την Παρί Σεν Ζερμέν. Στον Ολυμπιακό πάντως θέλουν να τελειώνουν γρήγορα το συγκεκριμένο μεταγραφικό μέτωπο, με τις πληροφορίες, που δεν κατέστη πάντως δυνατόν να επιβεβαιωθούν, να μιλούν για τελικές εξελίξεις μέσα στην ημέρα.

Ανοικτό για Μανιάτη, Χολέμπας
Σάμαρης και Μανωλάς αποτελούν ήδη παρελθόν για τον Ολυμπιακό με τις πωλήσεις τους σε Μπενφίκα και Ρόμα αντίστοιχα, όμως δεν αποκλείεται να προκύψει μέχρι το φινάλε της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου και άλλη πώληση. Τόσο για τον Μανιάτη όσο και για τον Χολέμπας υπάρχουν ομάδες που ενδιαφέρονται να τους αποκτήσουν, με τους «ερυθρόλευκους» όμως να είναι δεδομένο πως θα δεχθούν την παραχώρησή τους μόνο αν ικανοποιηθούν απόλυτα στο οικονομικό κομμάτι. Και η αλήθεια είναι πως μέχρι τώρα δεν έχουν φτάσει οι προτάσεις που θα τους έβαζαν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, κάτι πάντως που δεν αποκλείεται να γίνει μέσα στα επόμενα 24ωρα.

Νέες επαφές για Μήτρογλου
Ο Μίτσελ θα ήθελε πολύ να έχει στο ρόστερ του τον Κώστα Μήτρογλου, για τον οποίον και χθες υπήρξαν δημοσιεύματα στην Ιταλία που ανέφεραν πως ενδιαφέρεται η Μίλαν για την απόκτησή του από τη Φούλαμ. Οσο όμως ο «πιστολέρο» παραμένει στη Φούλαμ που δεν θέλει να τον κρατήσει εξαιτίας του μεγάλου συμβολαίου που έχει τόσο παραμένουν οι ελπίδες για τον Ολυμπιακό, με τις πληροφορίες να θέλουν μάλιστα τις επαφές των δύο ομάδων να έχουν ξεκινήσει και πάλι. Μέσα στα επόμενα δύο 24ωρα αναμένεται να έχει ξεκαθαρίσει το θέμα.

Γκινγκάμπ για Γιαταμπαρέ
Είναι δεδομένο πως ο Σαμπού Γιαταμπαρέ με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα αποτελέσει άμεσα παρελθόν από τον Ολυμπιακό που ψάχνει ήδη ομάδα να τον παραχωρήσει. Οπως αποκαλύπτει η γαλλική ιστοσελίδα foot-national.com, η Γκινγκάμπ είναι η ομάδα που έχει εκφράσει ενδιαφέρον να αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού τον Γιαταμπαρέ από τον Ολυμπιακό, με το θέμα να προχωράει μέσα στις επόμενες ώρες.