Κλήθηκε ο Μάνταλος για αντι-Μανιάτης!

Μετά τον τραυματισμό του Γιάννη Μανιάτη, ο Κλαούντιο Ρανιέρι έκανε ακόμα μια αλλαγή στις κλήσεις της Εθνικής για τον αγώνα τη Ρουμανία καλώντας τον άσο της ΑΕΚ, Πέτρο Μάνταλο!


Μια ακόμα αλλαγή έκανε στο ρόστερ της Εθνικής για τον πρώτο προκριματικό του Euro 2016 ο Κλαούντιο Ρανιέρι. Μετά τον τραυματισμό του Μανιάτη ο Ιταλός τεχνικός κλήθηκε να αντικαταστήσει τον αρχηγό του Ολυμπιακού με την επιλογή του αν μη τι άλλο να… ξαφνιάζει αρκετούς. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, κάλεσε στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα τον άσο της ΑΕΚ, Πέτρο Μάνταλο!

Ένα ευχάριστο τηλεφώνημα είχε ο μέσος της ΑΕΚ, Πέτρος Μάνταλος, που κλήθηκε στην αποστολή για το παιχνίδι με την Ρουμανία, από τον ομοσπονδιακό προπονητή της Εθνικής. Ένα απρόσμενο δώρο δέχτηκε ο Μάνταλος για την ημέρα των γενεθλίων του, όταν ο Ιταλός τεχνικός Κλαούντιο Ρανιέρι, του τηλεφώνησε και τον ενημέρωσε για την συμμετοχή του στην αποστολή της Εθνικής για το πρώτο παιχνίδι της προκριματικής φάσης του Euro 2016.

Η απουσία του Γιάννη Μανιάτη λόγω τραυματισμού στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, ανάγκασε τον ομοσπονδιακό προπονητή να επιλέξει τον αντικαταστάτη του διεθνή παίκτη του Ολυμπιακού, που ήταν ο άσος της ΑΕΚ. Παρόλα αυτά, ο Μανιάτης σκοπεύει να επισκεφτεί την αποστολή της Εθνικής ομάδας εντός της εβδομάδας και να συνομιλήσει από κοντά με τον Ρανιέρι.