Τα χιλιόμετρα του Μιλιβόγεβιτς και του Μαζουακού!

Κομβικά για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Ατλέτικο Μαδρίτης αποδείχθηκαν τόσο τα χιλιόμετρα του Λούκα Μιλιβόγεβιτς, όσο κι αυτά του Αρτούρ Μαζουακού!


Ο Ολυμπιακός πήρε μια τεράστια νίκη κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά για να το καταφέρει αυτό χρειάστηκαν υπερβάσεις από όλους. Τόσο από τον Μίτσελ που έκανε ένα από τα καλύτερα κοουτσαρίσματα της καριέρας του, όσο και από τους ποδοσφαιριστές που σε πολλές περιπτώσεις υπερέβαλαν εαυτόν για να καταφέρουν να υποτάξουν τους σκληροτράχηλους «ροχιμπλάνκος»!

Πρώτος και καλύτερος σε αυτή την κατηγορία, ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς ο οποίος ξεκίνησε να τρέχει από το πρώτο λεπτό και… ξέχασε να σταματήσει! Ο Σέρβος άσος του Ολυμπιακού, λοιπόν, έτρεξε 16,8 χιλιόμετρα στη διάρκεια του αγώνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης και βρέθηκε σε… κάθε σπιθαμή του φαληρικού γηπέδου έτσι ώστε να κλείσει χώρους, να μαρκάρει, να πασάρει και να συμβάλει στη νίκη της ομάδας του!

Την ίδια ώρα, ένας ακόμα… πρωτάρης στον Πειραιά και στο Champions League, ο Αρτούρ Μαζουακού, «έγραψε» τα δικά του χιλιόμετρα! Όχι μόνο με αυτά που διήνυσε στη διάρκεια του αγώνα, αλλά και με αυτά με τα οποία έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Ατλέτικο Μαδρίτης! Ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού, σούταρε με 95 χλμ/ώρα, και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Όμπλακ!