Συναντά τον Βρύζα και υπογράφει ο Κλάους!


Μπροστά στην καθυστέρηση ενός... καλοκαιριού, η μια μέρα φαντάζει ελάχιστη. Ο Αγγελος Αναστασιάδης γνωστοποίησε στους διεθνείς που είχαν αγωνιστικές υποχρεώσεις την Κυριακή ότι οφείλουν να δώσουν το «παρών» στην προπόνηση της Τρίτης, δίνοντάς τους ουσιαστικά μια μέρα ρεπό.

Ο Στέφανος Αθανασιάδης επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη χθες το βράδυ κι έτσι η πολυαναμενόμενη -και συνάμα τελευταία- συνάντηση του 26χρονου επιθετικού με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για το θέμα του συμβολαίου μετατέθηκε για σήμερα. Δεν είχε τεθεί θέμα ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές, όμως ήταν καταγεγραμμένη η πρόθεση των «ασπρόμαυρων» να επικοινωνήσουν με τον παίκτη προκειμένου το θέμα του συμβολαίου να έκλεινε αμέσως μετά το τέλος των υποχρεώσεων του παίκτη με την Εθνική ομάδα.

Αυτή, λοιπόν, η συνάντηση θα γίνει σήμερα, προκειμένου να τελειώσει ένα θέμα που πολλοί θεωρούσαν ότι θα απασχολούσε τις δύο πλευρές για δυο-τρεις ώρες το πολύ, άρχισε να συζητείται στα τέλη Μαΐου και η αυλαία αυτών των συζητήσεων πέφτει στις αρχές Σεπτεμβρίου, τέσσερις μήνες μετά. Τη δεδομένη χρονική στιγμή φαίνεται πως έχουν ξεπεραστεί όλα όσα χώριζαν τις δύο πλευρές και είχαν δημιουργήσει αρνητικό κλίμα, με τον παίκτη να φτάνει να δηλώνει πως δεν θα ήταν ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που θα έφευγε από τον ΠΑΟΚ.

Οι εγωισμοί, οι παρεξηγήσεις και οι παρερμηνείες έχουν πάει στην άκρη, κάτι που αναμένεται να επιβεβαιωθεί εντός της σημερινής ημέρας.