Ο Βούκιτς στη Βέροια!


Η επιθετική γραμμή της Βέροιας ξεχειλίζει από ποιότητα, ωστόσο ένας παίκτης της κλάσης του Ζβόνιμιρ Βούκιτς είναι κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτος. Ο 35χρονος Σέρβος, σύμφωνα με πληροφορίες από την πρωτεύουσα της Ημαθίας, θα αποτελέσει την τελευταία προσθήκη των «κυανέρυθρων».

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τη διοίκηση του συλλόγου και όλα δείχνουν πως θα είναι ένα ακόμα «μπαμ» του Θόδωρου Καρυπίδη την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Αλλωστε πριν προκύψει το θέμα Βούκιτς ο ιδιοκτήτης της Βέροιας είχε κυνηγήσει με κάθε τρόπο την απόκτηση του Δημήτρη Παπαδόπουλου.

Με την προθήκη του Βούκιτς, εάν όλα εξελιχθούν ομαλά, η επιθετική γραμμή της «βασίλισσας» θα αποκτήσει έναν ακόμα πολύ ποιοτικό ποδοσφαιριστή, όταν ήδη υπάρχουν οι Κάμπορα, Μπαργκάν, Μπεν, Κατίδης, Ντουμίτρου και Καλτσάς. Ωστόσο ως φορ περιοχής μόνο ο Κάμπορα λογίζεται και έτσι ο Βόσνιος αποτελεί ένα κομμάτι που κατά κάποιον τρόπο της λείπει.

Από κει και πέρα, ημέρα ανακοινώσεων ήταν η χθεσινή, καθώς η Βέροια έκανε γνωστή την έναρξη της συνεργασίας με τέσσερις ακόμα ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τον 20χρονο μεσοεπιθετικό Σέντρικ Μάντζεκ, τον 22χρονο επιθετικό Θόδωρο Μαρκέλη, τον 20χρονο αμυντικό μέσο Κώστα Παναγιωτούδη (δανεικός από τον ΠΑΟΚ). Στον αγωνιστικό τομέα, οι παίκτες του Χοσέ Γκρανέρο επέστρεψαν χθες στις προπονήσεις, ενώ αναβλήθηκε το προγραμματισμένο φιλικό με τον Απόλλωνα 1926.