Η ώρα του Μπούι στο “τριφύλλι”!

Ο Γιάννης Αναστασίου καταστρώνει πυρετωδώς τα πλάνα του για τον δύσκολο αγώνα που έχει να δώσει την Κυριακή ο Παναθηναϊκός με την Καλλονή στην Μυτιλήνη και όλα δείχνουν ότι ετοιμάζει εκπλήξεις στον καταρτισμό της ενδεκάδας.


Η πρώτη και κυριότερη είναι η χρησιμοποίησει του νεαρού Ολλανδού, Ουασίμ Μπούι στο βασικό σχήμα. Το συμπέρασμα αυτό βγαίνει από την χθεσινή προπόνηση όπου ο Αναστασίου χρησιμοποίησε τον Μπούι με τους βασικούς.


Συγκεκριμένα δοκίμασε τους: Κοτσόλη, Μπούρμπο, Νάνο, Σίλντενφελντ, Κουτρουμπή, Ζέκα, Μπούι, Ατζαγκούν, Κλωναρίδη και Πέτριτς. 

Στα πλάνα του Αναστασίου είναι ασφαλώς και οι Πράνιτς, Λαγός και Καρέλης, ακόμη και για το βασικό σχήμα, ωστόσο έχοντας απουσιάσει από το Κορωπί για πολλές ημέρες το πιθανότερο είναι να βρίσκονται στον πάγκο στο ματς με την Καλλονή και να χρησιμοποιηθούν ανάλογα με την εξέλιξη της αναμέτρησης.

Εκτός πλάνων είναι σίγουρα ο Μπεργκ που συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασής του, ο Ρισβάνης που έκανε ατομικό πρόγραμμα και ο Σπυρόπουλος που θα μείνει 15 μέρες εκτός λόγω τραβήγματος στο δικέφαλο. Η αποστολή για το ταξίδι στο νησί της Λέσβου θα ανακοινωθεί μετά τη σημερινή προπόνηση που έχει προγραμματιστεί για τις 11:30.

Όσο για τον Μπερίσα, θα αγωνιστεί με την ομάδα Νέων τοων “πρασίνων” απέναντι στην Καλλονή, ενώ το ίδιο αναμένεται να γίνει στα 2-3 επόμενα ματς, μέχρι να προσαρμοστεί και να βρει αγωνιστικό ρυθμό για να υπολογίζεται για την πρώτη ομάδα.