Ναυαγεί και του Κριστιάν στον ΠΑΟΚ


Στον ΠΑΟΚ είχαν χαρακτηρίσει εξαρχής δύσκολη την περίπτωση του Κριστιάν Μπαρόνι καθώς οι απαιτήσεις του Βραζιλιάνου απείχαν κατά πολύ από τα χρήματα που θα μπορούσε να διαθέσει η ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Διατηρούσαν πάντως επαφή μαζί του τις τελευταίες ημέρες και μάλιστα σύμφωνα και με δημοσιεύματα στον Τύπο της Τουρκίας τον είχαν καλέσει να έρθει στην Ελλάδα για διαπραγματεύσεις σε μια προσπάθεια να τον πείσουν να ρίξει το κασέ του. Ωστόσο όπως όλα δείχνουν η περίπτωση απόκτησής του οδεύει προς ναυάγιο καθώς ο 31χρονος μέσος δεν δείχνει διάθεση να μειώσει τις απαιτήσεις για να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ.

Και αυτό παρά το γεγονός ότι μοιάζει μάλλον απίθανο να βρει συμβόλαιο αντίστοιχο με αυτό που είχε στη Φενέρμπαχτσε και του απέφερε κάθε χρόνο 1.800.000 ευρώ. Τα δεδομένα δείχνουν ότι το θέμα του έχει πάρει αρνητική τροπή και θα πρέπει να υπάρξει ολική ανατροπή για να
διαφοροποιηθούν. Κάτι που σημαίνει ότι οι άνθρωποι του Δικεφάλου θα πρέπει να ψάξουν άλλους υποψήφιους στόχους στην αγορά των ελεύθερων ποδοσφαιριστών για να καλύψουν τα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ τους. Οι λίστες των παικτών που έχουν δικαίωμα μεταγραφής εξετάζονται πάντως ενδελεχώς από τους επιτελείς του ΠΑΟΚ.

Το σίγουρο είναι ότι παρά τα όσα υποστηρίζουν οι άνθρωποι του Δικεφάλου χάθηκε πολύτιμος χρόνος για την υλοποίηση του μεταγραφικού τους σχεδιασμού, κυρίως στη διάρκεια του Αυγούστου, γεγονός που τους ανάγκασε να τρέχουν και να μην προλαβαίνουν στην εκπνοή της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.