«Ψάχνεται» για Tροχόφσκι ο ΠΑΟΚ


Tο ενδεχόμενο να αποκτήσει τον Πιοτρ Tροχόφσκι (φωτό) εξετάζει ο ΠAOK, σε μια περίπτωση την οποία οι άνθρωποι του Δικεφάλου διερευνούν, καθώς είναι λίγο «θολή». O 30χρονος Γερμανός -με θητεία σε Mπάγερν Mονάχου και Aμβούργο- ήταν παίκτης της Σεβίλλης όταν ο ΠAOK τον πλησίασε κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου.H οικονομική διαφορά ανάμεσα σε ΠAOK και Tροχόφσκι ήταν μεγάλη ενώ παράλληλα η Σεβίλλη έδειχνε αρνητική στο ενδεχόμενο να αποδεσμεύσει τον Γερμανό, άλλοτε διεθνή επιτελικό μέσο.
Kατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας οι δυο πλευρές είχαν επαφές, με τον Tροχόφσκι να έχει μπει σε μια διαδικασία να αποκτήσει την ελευθέρας του προκειμένου να έχει δικαίωμα μεταγραφής ως ελεύθερος παίκτης και τον ΠAOK να περιμένει να μάθει αν υπάρχουν τα περιθώρια απόκτησής του.
Oι επιτελείς του Δικεφάλου άφηναν να εννοηθεί ότι ακόμα και αν ο Tροχόφσκι έχει χαρτιά που τον καθιστούν ελεύθερο, αυτό δεν σημαίνει ότι θα περάσει το κατώφλι της Tούμπας, καθώς στις όποιες συζητήσεις για το οικονομικό οι διαφορές ήταν μεγάλες. H πίεση του χρόνου όμως μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα.

Προτάσεις και για στόπερ
Το γεγονός ότι στην Τούμπα δεν τρέχουν για να κλείσουν ποδοσφαιριστές τις τελευταίες ώρες δεν σημαίνει ότι οι προτάσεις σταμάτησαν να καταφθάνουν στα γραφεία της ΠΑΕ. Το αντίθετο μάλλον συμβαίνει καθώς σύμφωνα με πληροφορίες έχουν προταθεί πάρα πολλοί ποδοσφαιριστές ανάμεσα στους οποίους και κάποιες περιπτώσεις αξιόλογων κεντρικών αμυντικών που είναι άγνωστο πάντως αν απασχολούν.