Ανανέωσε ο Κλάους! (video)

Την ανανέωση του συμβολαίου του Στέφανου Αθανασιάδη για άλλα τέσσερα χρόνια ανακοίνωσε στις 21:54 το βράδυ της Παρασκευής (12/9) η διοίκηση του ΠΑΟΚ.


Ο Κλάους θα έχει πλέον ένα ηγεμονικό συμβόλαιο, ένα από τα δύο μεγαλύτερα στο ρόστερ, με τις ετήσιες απολαβές του να υπερτριπλασιάζονται, καθώς από τις 180.000 που είχε να λαμβάνει θα παίρνει περισσότερες από 700.000 ευρώ ετησίως!

Το υπάρχον συμβόλαιο, το οποίο έληγε στο τέλος της σεζόν, δεν ισχύει πλέον (σ.σ.: βάσει αυτού θα έπαιρνε 180.000 φέτος) και βάζει την υπογραφή του σε νέο, το οποίο θα έχει ισχύ ως το 2018.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι ο Στέφανος Αθανασιάδης υπέγραψε σήμερα την ανανέωση του συμβολαίου του για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Ο ποδοσφαιριστής μετά το αίσιο τέλος των συνομιλιών κλήθηκε στα γραφεία της ομάδας και υπέγραψε το καινούριο συμβόλαιο, παρουσία του Προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ. Ιάκωβου Αγγελίδη.

Ο Κλάους βρίσκεται στον ΠΑΟΚ από το 1996 και έχει ήδη 194 συμμετοχές με 70 γκολ με τη φανέλα της πρώτης ομάδας σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ σήμερα είναι εκ των αρχηγών της».

«Μίλησε το συναίσθημα»
Στο συναίσθημα απέδωσε την απόφαση του να υπογράψει νέο συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ ο Στέφανος Αθανασιάδης μιλώντας μετά την ολοκλήρωση των τυπικών με τον «δικέφαλο».

«Είμαι χαρούμενος γιατί έκλεισε ένα θέμα που είχε πάρει μεγάλη έκταση. Με τη σημερινή υπογραφή δεν είναι μόνο εγώ αλλά όλη η οικογένεια του ΠΑΟΚ που είναι χαρούμενη», τόνισε –αρχικά- ο επιθετικός του «Δικεφάλου του Βορρά» και συνέχισε:

«Θέλω να ευχαριστήσω ορισμένους ανθρώπους οι οποίοι βοήθησαν σε αυτή την εξέλιξη. Τον μεγαλομέτοχο τον κ.Σαββίδη, τον τεχνικό διευθυντή, Ζήση Βρύζα τον πρόεδρο και άλλους που βοήθησαν».

Όταν ρωτήθηκε τι έπαιξε ρόλο για να φτάσει στη σημερινή εξέλιξη ο Κλάους Αθανασιάδης ανέφερε: «Το συναίσθημα. Είμαι από μικρό παιδί εδώ. Εδώ μεγάλωσα και εδώ θέλω να τελειώσω» ανέφερε και πρόσθεσε διευκρινίζοντας ότι το βάρος δεν αυξάνει τώρα με το συμβόλαιο αυτό…

«Το βάρος υπάρχει από την πρώτη στιγμή που υπέγραψα επαγγελματικό συμβόλαιο με αυτή την ομάδα. Ξέρω τις απαιτήσεις, ξέρω ότι είναι δύσκολο για έναν ποδοσφαιριστή να βρίσκεται σε μια τόσο μεγάλη ομάδα. Έτσι έχω μάθει όμως και πιστεύω ότι στη συνέχεια θα καταφέρουμε να πετύχουμε πολλά όλοι μαζί. Είμαι πολλά χρόνια σε αυτόν τον σύλλογο. Έπαιξε ρόλο και αυτό στην απόφασή μου», κατέληξε.