Το γκολ της χρονιάς η Γουέστ Χαμ (video+photos)

Σοβαρότατη υποψηφιότητα για τον τίτλο του ωραιότερου γκολ της χρονιάς έβαλε το 4ο της ομάδας κάτω των 21 της Γουέστ Χαμ κόντρα στην αντίστοιχη της Ίπσουιτς χθες βράδυ.


Οι νεαροί των «σφυριών» θριάμβευσαν 5-1 επί εκείνων της ομάδας της Ανατολικής Αγγλίας αλλά το προτελευταίο από τα τέρματα των Λονδρέζων ήταν πράγματι ένα ποδοσφαιρικό ποίημα.

Συμμετοχή σ’ αυτό είχαν τρεις από τους άσους της πρώτης ομάδας της Γουέστ Χαμ. Ο νεοαποκτηθείς ως δανεικός από την Μπαρτσελόνα για ένα χρόνο Άλεξ Σόνγκ, ο ταλανιζόμενος από εξωγηπεδικά προβλήματα Ραβέλ Μόρισον και ο Ντιαφρά Σακό.

Ο Καμερουνέζος διεθνής μέσος και ο διεθνής με τις Ελπίδες της Αγγλίας συνεργάστηκαν κατά τέτοιο τρόπο που θα ζήλευε ακόμα και στα καλύτερα του το περίφημο τίκι –τάκα της Μπαρτσελόνα για να δοθεί στον τελευταίο της προαναφερθείσας τριάδας η ευκαιρία να στείλει τη μπάλα στα δίκτυα.

Η γκολάρα με όλη τη σημασία της λέξης έφερε σε 2ο πλάνο το … καρέ που πέτυχε ο νεαρός Ματίας Φανιμό που έδειξε επίσης ότι μπορεί να βοηθήσει την Γουέστ Χαμ να πετύχει τους εφετινούς της στόχους.