Τραμπζονσπόρ - Λέγκια 0-1, Λόκερεν - Μέταλιστ 1-0 (highlights)

Μπορεί να αποκλείστηκε στα χαρτιά από τη συνέχεια του Champions League στα χαρτιά, αλλά η Λέγκια που πέρασε 1-0 από την , δείχνει πως η πραγματική της θέση ήταν στ’ αστέρια!


Ούτε η Τραμπζονσπόρ του Αβραάμ Παπαδόπουλου κατάφερε να σταματήσει τη Λέγκια Βαρσοβίας! Οι Πολωνοί, πεισμωμένοι από τον οδυνηρό αποκλεισμό τους στα χαρτιά από τη συνέχεια του Champions League (η γνωστή ιστορία με τη Σέλτικ), κάνουν… κρουαζιέρα στο Europa.

Με γκολ του Κούτσαρτσικ στο 16’ νίκησε 1-0 στην Τουρκία, έκανε το «δύο στα δύο» στον 12ο όμιλο και απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής, έχοντας κάθε δικαίωμα να πιστεύει πως θα παραμείνει εκεί καθώς την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται στη Βαρσοβία τη Λόκερεν.Μάλιστα, τα κατάφερε παρά το γεγονός πως στα τελευταία λεπτά έπαιξε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Ζιρο.

Στο άλλο ματς του ομίλου, η Λόκερεν με ένα γκολ του Ντε Πάου στο 74’ κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Μέταλιστ και να κατακτήσει τους πρώτους της βαθμούς στη διοργάνωση, αφήνοντας τους Ουκρανούς τελευταίους και δίχως πόντο.
Συνοπτικά:

Λόκερεν-Μέταλιστ Χάρκιβ 1-0 (74’ Ντε Πάου)
Τραμπζονσπόρ-Λέγκια Βαρσοβίας 0-1 (16’ Κούτσαρτσικ)

Λέγκια 6
Τραμπζονσπόρ 3
Λόκερεν 3
Μέταλιστ 0

Επόμενη αγωνιστική (23/10)

Τραμπζονσπόρ-Λόκερεν (20:00)
Μέταλιστ-Λέγκια Βαρσοβίας (20:00)