Νίκη Βόλου - Πανθρακικός 1-0 (highlights)


Ένα σουτ από τον Ροτζέριο Μάρτινς στο 23' ήταν αρκετό για τη Νίκη Βόλου να νικήσει τον Πανθρακικό 1-0 στην έδρα της και να πανηγυρίσει την πρώτη νίκη και τους πρώτους βαθμούς στο πρωτάθλημα.


 
Η αναγκαστική διακοπή του πρωταθλήματος και η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Παναγιώτη Τζαναβάρα ευελπιστούσαν να φέρει μια νέα αρχή στις τάξεις της ομάδας του Βόλου.
Κι αυτή ήρθε, έστω κι αν η Νίκη, δεν παρουσίασε κάτι σημαντικό. Τελείωσε τον αγώνα με τρεις όλες κι όλες συνολικά προσπάθειες στην αντίπαλη εστία, αλλά μία ήταν αρκετή για να φέρει την πολυπόθητη νίκη.

Ο Ροτζέριο Μάρτινς, που με την εμπειρία του μπορεί να προσφέρει πολλά στην ομάδα της Μαγνησίας, στο 23' επιχείρησε το δεξί διαγώνιο σουτ εκτός περιοχής, κι έστειλε την μπάλα στη αριστερή γωνία της εστίας του Πανθρακικού, με τον τερματοφύλακα Αλέξανδρο Πασχαλάκη να πέφτει καθυστερημένα.


Από την άλλη πλευρά ο Πανθρακικός απογοήτευσε. Αρχισε τον αγώνα με δύο επιθετικούς, Ιγκόρ και Χασομέρη, αλλά ήταν άναρχος στο παιχνίδι του.

Οι δέκα τελικές προσπάθειες, που μέτρησε η στατιστική υπηρεσία , απλά εμφανίζουν έναν αριθμό. Στην πραγματικότητα οι παίκτες της ομάδας από την Κομοητή δεν έφτιαξαν ούτε μια μεγάλη ευκαιρία, αδυνατώντας να βρουν λύσεις απέναντι στη μαζική άμυνα των γηπεδούχων στο β΄ ημίχρονο. Ετσι η δεύτερη ήττα στο πρωτάθλημα ήρθε φυσιολογικά.

ΣΚΟΡΕΡ: 23' Μάρτινς
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καμπαξής (Εύβοιας)
ΔΟΚΑΡΙΑ:

ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: 44΄ Μάρτινς, 66' Σταμποζλίεφ, 90+2 Ταϊρης / 7' Τζάνης (στον πάγκο), 70' Σερφά

ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ:
ΝIKH BΟΛΟΥ: Ταΐρης, Μαρινάκης, Τσουκάνης, Καρασλίδης, Ίβενς, Λάουκς (53' Μαχλέλης, Μουζακίτης (73' Αργύρης), Κοτσαρίδης (63' Κυζιρίδης), Σταμποζλίεφ, Ροζέριο, Τζιώρας.
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ : Πασχαλάκης, Εμπό, Σερφά, Μπαϊκαρά, Λαδάκης, Ποτουρίδης (46' Ντιγκινί), Ιγκόρ, Γκιγέρμο, Ζδράβος-Ρίζος (75' Κάσες), Χρήστου, Χασομέρης (46' Τζάνης).