Θέλει να «χτυπήσει» από τα άκρα ο Μίτσελ!

Μεγάλο βάρος στην ανάπτυξη του Ολυμπιακού από τα άκρα δίνει ο προπονητής του, Μίτσελ!


Αυτό, εξάλλου, συνέβη και πέρυσι, με το μεγάλο «όπλο» της ομάδας στο σημείο αυτό του γηπέδου να είναι, βέβαια, ο Τζόελ Κάμπελ!

Εν όψει της δύσκολης συνέχειας, λοιπόν, ο Ισπανός τεχνικός περιμένει περισσότερα πράγματα από την ανάπτυξη στα άκρα, καθώς θεωρεί ότι με αυτόν τον τρόπο και ο Μήτρογλου θα μπορέσει να απειλήσει περισσότερο αλλά και παίκτες όπως ο Ντομίνγκες ή ο Φουστέρ θα έχουν την ευκαιρία να σκοράρουν.

Επειδή, ωστόσο, ο 51χρονος κόουτς δεν είδε αυτά που θέλει από τους ακραίους του στα δύο τελευταία ματς με Ατρόμητο και Μάλμε, θα δουλέψει πολύ στη διακοπή πάνω στην τακτική και στην επιθετική ανάπτυξη από τα πλάγια.

Επίσης, λόγω του ότι βλέπει πως ο Ντουρμάζ δεν είναι σε φόρμα, εξετάζει το ενδεχόμενο να παίξει ο Ελαμπντελαουί στο δεξί άκρο της επίθεσης, με τον Σαλίνο να καλύπτει τη θέση του δεξιού μπακ.

Ο παίκτης πάντως από τον οποίον είναι απόλυτα ικανοποιημένος ο Μίτσελ είναι ο Μαζουάκου. Ο νεαρός μπακ βρίσκεται διαρκώς στην πρώτη γραμμή των διακριθέντων σε Ελλάδα και Ευρώπη, ενώ με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του φέρεται να έχει ήδη προσελκύσει το ενδιαφέρον κορυφαίων συλλόγων από Αγγλία, Ιταλία και Γερμανία (όπως αναφέρει και η SportDay).