«Θέλει Μπόρχες ο ΠΑΟΚ»


Η πρόθεση του ΠΑΟΚ να προχωρήσει σε μεταγραφικές κινήσεις τον Ιανουάριο είναι δεδομένη. Ηδη κάποια ονόματα παικτών (αλλά και κάποιες ενέργειες) έχουν γίνει και άλλο ένα ήρθε να προστεθεί το Σάββατο (29/11).

Σύμφωνα με δημοσιεύματα μερίδας του Τύπου, ο «δικέφαλος» επανήλθε στην περίπτωση του Κέλσο Μπόρχες. Πρόκειται για τον 26χρονο διεθνή Κοσταρικανό μέσο της ΑΪΚ Στοκχόλμης, ο οποίος δεσμεύεται με τους Σουηδούς με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2015.

Ο «δικέφαλος» είχε ενδιαφερθεί ξανά για τον Μπόρχες το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο μετά την πολύ καλή παρουσία του στο Mundial της Βραζιλίας, το κασέ του είχε ανέβει και δεν υπήρξαν προοπτικές.
Πλέον, όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, τα χρήματα που απαιτούνται δεν είναι τόσο πολλά και ο ΠΑΟΚ έχει καταθέσει πρόταση, όμως οι δυσκολίες παραμένουν. Η μεγαλύτερη δείχνει να είναι το γεγονός ότι ο Μπόρχες θέλει να πάει σε ένα καλό πρωτάθλημα, που θα τον βοηθήσει να κάνει ένα βήμα μεγαλύτερο στην καριέρα του και φυσικά το ελληνικό δεν τον «ενθουσιάζει».

Στον ΠΑΟΚ γνωρίζουν ότι η περίπτωση είναι δύσκολη και δεν θα περιμένουν αρκετό καιρό, έχοντας στα πλάνα τους και άλλες λύσει για τον κεντρικό άξονα. Ο Μπόρχες αγωνίζεται κυρίως ως δημιουργικός μέσος, αν και έχει παίξει και ως ανασταλτικός. Με την ΑΪΚ είχε φέτος 6 γκολ και 8 ασίστ σε 28 αγώνες πρωταθλήματος.