Διέψευσε τα περί αποχώρησης ο Κάμπελ!

Με βίντεο που ανάρτησε στην επίσημη ιστοσελίδα του, ο Τζόελ Κάμπελ διέψευσε τα σενάρια που τον θέλουν να αποχωρεί από την Άρσεναλ τον ερχόμενο Γενάρη, σημειώνοντας πως παραμένει ήρεμος και πρόθυμος να περιμένει την ευκαιρία του.
 
Τέλος στα όποια δημοσιεύματα τον θέλουν δυσαρεστημένο από τον χρόνο συμμετοχής του στην Άρσεναλ και έτοιμο να αποχωρήσει από το «Έμιρεϊτς», φρόντισε να βάλει ο Τζόελ Κάμπελ, με βίντεο στην επίσημη ιστοσελίδα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Αυτά που λένε δεν είναι αλήθεια. Είναι πολύ ήρεμος. Δεν είμαι εξαγριωμένος. Προφανώς, ναι, θα ήθελα να παίζω, αλλά αυτό είναι κάτι που κερδίζεται μέρα με τη μέρα. Πρέπει να συνεχίσω να προπονούμαι και να περιμένω την ευκαιρία, ξέρω πως είναι μία πολύ ανταγωνιστική ομάδα».

«Η Άρσεναλ είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο, όπου υπάρχουν πολλοί σημαντικοί παίκτες. Πρέπει να είμαι υπομονετικός, να συνεχίσω να προπονούμαι και ξέρω ότι η ευκαιρία μου θα έρθει και θα πρέπει να την εκμεταλλευτώ όταν έρθει»

«Έχω μάθει πολλά από τον Αρσέν Βενγκέρ, Είναι ένας προπονητής που έχει πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο και στην Άρσεναλ. Μαθαίνω από αυτόν και από τους συμπαίκτες μου κάθε μέρα στην προπόνηση. Κάνω το καλύτερο για να γίνω καλύτερος παίκτης»