Πρώτα ανανεώσεις και μετά ταξίδια στον Παναθηναϊκό!

Ο Λεωνίδας Βόκολος αφιέρωσε όλο το σαββατοκύριακό του σε «μελέτη» και συνεχόμενα ραντεβού ενημέρωσης για όλα τα ζητήματα του ποδοσφαιρικού τμήματος. Χρόνος για χάσιμο άλλωστε δεν υπάρχει, καθώς τα ανοικτά «μέτωπα» είναι πολλά, με τον νέο τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού να οριοθετεί τη σειρά με την οποία θα κινηθεί τις επόμενες εβδομάδες.


Η προτεραιότητά του θα είναι το κομμάτι των αναπροσαρμογών και ανανεώσεων με τους παίκτες που έχει αποφασίσει το «κλαμπ» να «δέσει» με νέα συμβόλαια. Ητοι με τους Μάρκους Μπεργκ, Νάνο, Νίκο Καρέλη και Γκόρντον Σίλντενφελντ, με τον Βόκολο να ξεκινά σειρά επαφών με τους εκπροσώπους τους εντός της εβδομάδας, προκειμένου να καθοριστούν τα τελικά ραντεβού μαζί τους μέσα στο επόμενο διάστημα. Με όλους άλλωστε έχει ήδη γίνει προεργασία μέσω συναντήσεων και επαφών το προηγούμενο διάστημα απ' τον Νίκο Νταμπίζα και πλέον θα ακολουθήσουν οι τελικές συζητήσεις με τον νέο τεχνικό διευθυντή του «τριφυλλιού», προκειμένου να υπάρξουν οι πολυπόθητες συμφωνίες.
Επίσης, εντός της εβδομάδας θα κληθεί για να συζητήσει το θέμα της ανανέωσής του και ο Χρήστος Δώνης (μένει ελεύθερος το καλοκαίρι), με τους «πράσινους» να ετοιμάζονται να του προσφέρουν νέο τριετές συμβόλαιο με αυξημένες απολαβές (και ρήτρα). Από εκεί και πέρα, ο Βόκολος προετοιμάζει για την επόμενη εβδομάδα το πρώτο του μεταγραφικό ταξίδι στο εξωτερικό, προκειμένου να τσεκάρει και να μιλήσει με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

Ηδη «ξεσκονίζονται» οι λίστες που υπήρχαν αλλά και νέες προτάσεις, με τους «πράσινους» να έχουν θέσει ως πρώτο στόχο την απόκτηση ενός ψηλόσωμου φορ-«κολόνα» (κλασικό «9άρι») που θα «έχει» το γκολ και θα αποτελέσει τον παρτενέρ του Μπεργκ (ο Αναστασίου σκέφτεται να καθιερώσει πίσω απ' τους επιθετικούς τον Πέτριτς). Ανοικτό δε είναι και το ενδεχόμενο απόκτησης κι ενός στόπερ.


Τέλος, σε ό,τι αφορά την υπόθεση του Μαυρία, οι «πράσινοι» είναι ε ανοικτή γραμμή μαζί του, εξηγώντας του γιατί θα τον ωφελήσει να επιστρέψει ως δανεικός και υπάρχει αισιοδοξία πως θα πάρουν το «πράσινο φως» απ' τον διεθνή μεσοεπιθετικό.

Εκανε επαφές
Κατά τη διάρκεια της ολιγοήμερης παραμονής του στην Ολλανδία την περασμένη εβδομάδα(όταν επισκέφτηκε την οικογένειά του), ο Γιάννης Αναστασίου είχε την ευκαιρία να κάνει και κάποιες επαφές μεταγραφικού περιεχομένου (μάνατζερ, κλαμπ) κυρίως για επιθετικούς.