Η λίστα στα κατάλληλα χέρια

Οι Ζήσης Βρύζας και Ιάκωβος Αγγελίδης αναμένεται να δώσουν από σήμερα το «παρών» στα γραφεία της Τούμπας, καθώς οι πληροφορίες ανέφεραν ότι ολοκλήρωσαν τις επαφές που είχαν στο εξωτερικό, με την επιστροφή τους στη Θεσσαλονίκη να φέρνει εξελίξεις.Στο κομμάτι που πλέον ασχολείται αποκλειστικά ο Ζήσης Βρύζας, ως τεχνικός διευθυντής, το πρώτο βήμα με φόντο την ενίσχυση του ρόστερ του Δικεφάλου στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου θα γίνει με τη συνάντησή του με τον Αγγελο Αναστασιάδη, καθώς οι δυο τους είναι οι υπεύθυνοι για το αγωνιστικό τμήμα.

Προτάσεις για παίκτες έγιναν, γίνονται και θα γίνονται, και τη δεδομένη χρονική στιγμή φαίνεται πως μετά το πρώτο ξεσκαρτάρισμα έγινε ένα ακόμα έτσι ώστε να... πέσουν στο τραπέζι αυτοί που κρίθηκαν ως αξιόλογες περιπτώσεις, προκειμένου οι δυο τους να φτάσουν σε εκείνους στους οποίους θα γίνει κρούση. Η πρώτη απόφαση που φαίνεται να έχει παρθεί αφορά την πόρτα της εξόδου, την οποία θα τη διαβεί μόνον όποιος παίκτης φέρει οικονομική πρόταση.

Στο ζήτημα των θέσεων στις οποίες ο ΠΑΟΚ αναζητά παίκτες, τα πράγματα είναι μάλλον ξεκάθαρα, με τις αναζητήσεις να έχουν επικεντρωθεί στο κέντρο της άμυνας, στον εσωτερικό της μεσίας γραμμής και στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Η περίπτωση του Ματέους Κλιχ εξακολουθεί να βρίσκεται στο προσκήνιο, αλλά δεν είναι η μοναδική που εξετάζουν οι «ασπρόμαυροι» για τη μεσαία γραμμή. Το ζητούμενο για τον ΠΑΟΚ είναι να μπορέσει να προχωρήσει στις διορθωτικές κινήσεις άμεσα έτσι ώστε η ενίσχυση να έρθει τις πρώτες ημέρες του Ιανουαρίου.

Τέλος, όσον αφορά τον Χακόμπο που αναμένεται να επιστρέψει από την Τενερίφη στην οποία βρίσκεται ως δανεικός, θα του ζητηθεί να βρει νέα ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.


Περιήγηση στην Τούμπα
Συνεχίστηκε και χθες το «Open House» στην Τούμπα, με τους επισκέπτες να έχουν τη δυνατότητα ξενάγησης στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του γηπέδου του ΠΑΟΚ και να ενημερωθούν για την αρχιτεκτονική του. Οι επισκέπτες εκτός από τον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας βρέθηκαν στην αίθουσα συνεντεύξεων, την αίθουσα συσκέψεων αλλά και στα αποδυτήρια των ποδοσφαιριστών του «Δικεφάλου».

Επιστροφή στις προπονήσεις
Ο Αγγελος Αναστασιάδης περιμένει σήμερα τους παίκτες του για προπόνηση μετά το χθεσινό ρεπό. Οι επιστροφές των διεθνών θα ξεκινήσουν από αύριο Τρίτη, ενώ το ενδιαφέρον στρέφεται στους Κάτσε και Σαλπιγγγίδη, που την περασμένη εβδομάδα ακολούθησαν δικό τους πρόγραμμα αποθεραπείας, αλλά και στους Μαντούρο και Βίτορ, που ήταν επιβαρημένοι και δεν συμμετείχαν στο προχθεσινό φιλικό με την Κ-20. Ο Αναστασιάδης περιμένει να δει αν προκύψει κάποια ανατροπή στην αναβολή της αγωνιστικής για να κάνει τον προγραμματισμό του.