Παναθηναϊκός: «Κλείνει» Γκαλίτσιο για το καλοκαίρι


Την ώρα που ο Παναθηναϊκός κινείται για τη μεταγραφική του ενίσχυση τον Ιανουάριο, κάνει από τώρα ενέργειες και για το προσεχές καλοκαίρι, εν όψει της νέας σεζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι «πράσινοι» είναι σε προχωρημένες επαφές με τον Γιώργο Γκαλίτσιο και αναμένεται πολύ σύντομα να υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο αμυντικός της Λόκερεν είχε βρεθεί στο μεταγραφικό «στόχαστρο» του Παναθηναϊκού και τον περασμένο Απρίλιο, όμως τότε η βελγική ομάδα ήθελε 1 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει.
Το συμβόλαιο του Γκαλίτσιου ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι και ήδη έχει αρνηθεί την πρόταση των Βέλγων για την ανανέωση του συμβολαίου του. Ο 28χρονος μπακ από τον Ιανουάριο θα είναι σε θέση να συμφωνήσει με ομάδα επιθυμεί και έτσι δεν αποκλείεται με την αλλαγή του χρόνου να «πέσουν» και υπογραφές.

Ο Γκαλίτσιος έχει φέτος 15 συμμετοχές στο πρωτάθλημα με τη Λόκερεν (σε 19 αγώνες), όλες ως βασικός, ενώ έχει αγωνιστεί (επίσης ως βασικός) στους πέντε από τους έξι αγώνες των ομίλων του Europa League.