Διορία σε Κόκε, έρχεται ο Δάρλας, προτάθηκε ο Γκαρσία!

Ο Άρης έδωσε διορία μέχρι τη Δευτέρα στον Σέρχιο Κόκε για να δώσει την οριστική του απάντηση στην πρόταση που του κατέθεσε!


Οι «κίτρινοι» συναντήθηκαν χθες για δεύτερη φορά με τον αδελφό και ατζέντη του Ισπανού πρώην επιθετικού τους, Χοσέ Μανουέλ Κοντρέρας, ο οποίος επανέλαβε την πρόθεση του πελάτη του όχι μόνο να επιστρέψει, αλλά και να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα!

Όμως, εκτός από τα χρήματα του συμβολαίου, ζήτησε και μπόνους για άνοδο, συμμετοχές και γκολ!

Ο Γιώργος Γαλανός, σύμφωνα με πληροφορίες, ανέβασε κατά 50% την αρχική του πρόταση, ωστόσο ξεκαθάρισε στον εκπρόσωπο του Κόκε ότι θα περιμένει μέχρι τη Δευτέρα την απάντησή του, πετώντας του επί της ουσίας το «μπαλάκι»!

Από την πλευρά του, ο Κόκε ενημερώθηκε από τον αδελφό του, ο οποίος, πάντως, υποστήριξε ότι οι άνθρωποι του συλλόγου του Ισπανού, της Νορθ Ιστ Γιουνάιντεντ, τον έχουν ήδη προσεγγίσει για να ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Στο μεταξύ, ανοικτό παραμένει το ενδεχόμενο απόκτησης του Φίλιππου Δάρλα από τον Άρη. Η πρώτη προγραμματισμένη συνάντηση του 31χρονου αμυντικού με ανθρώπους της ομάδας πραγματοποιήθηκε χθες και οι συζητήσεις θα μπουν σήμερα στην τελική ευθεία, καθώς ο Ελληνας αμυντικός θα συναντηθεί εκ νέου με τους ιθύνοντες την ομάδα και, αν οι εξελίξεις είναι τελικά θετικές, θα υπογραφεί ιδιωτικό συμφωνητικό.

Τέλος, ο πρώην μέσος του Άρη, Νάτσο Γκαρσία, ο οποίος σε λίγες εβδομάδες ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του με την Οριέντε Πετρολέρο στην πατρίδα του, Βολιβία, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από τη Θεσσαλονίκη προτάθηκε στους «κίτρινους», εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει σε αυτούς και, μάλιστα, βρίσκεται πολύ κοντά τους!

Βέβαια, η συγκεκριμένη περίπτωση έχει δύο… αγκάθια, τις οικονομικές απαιτήσεις του παίκτη και την αγωνιστική και φυσική κατάστασή του, αφού είναι επιρρεπής σε τραυματισμούς.