Πάει για το επόμενο «χτύπημα» ο ΠΑΟΚ


Ολα δείχνουν ότι οι προσπάθειες των ανθρώπων του ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Κριστιάν Νομπόα καρποφόρησαν, με τον 29χρονο μέσο να έχει ξεκινήσει από χθες το ταξίδι του από τον Ισημερινό με τελικό προορισμό τη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας 2,5 ετών, με τις απολαβές του να είναι λίγο μεγαλύτερες από το ένα εκατ. ευρώ ετησίως.

Η συγκεκριμένη περίπτωση μόνο εύκολη δεν ήταν για τον ΠΑΟΚ, καθώς την ώρα που ο Δικέφαλος συζητούσε τηλεφωνικώς με τον παίκτη και διά ζώσης με έναν εκ των εκπροσώπων του (Γκάμπριελ Φλορέα), ο έτερος (Λεονίντ Ιστράτι) προσπαθούσε να τρενάρει τη διαφαινόμενη συμφωνία, θεωρώντας ότι θα βρει πρόταση από καλύτερο πρωτάθλημα απ' ό,τι το ελληνικό για τον πελάτη του.
Ο ΠΑΟΚ φαίνεται πως έπεισε τον Νομπόα να κάνει το βήμα στην Ελλάδα προσφέροντάς του το μεγαλύτερο συμβόλαιο που υπάρχει αυτήν τη στιγμή στο ρόστερ, αλλά και την προοπτική του Τσάμπιονς Λιγκ, από τη στιγμή που ο Δικέφαλος διεκδικεί με αξιώσεις το πρωτάθλημα.

Ο Νομπόα αναμένεται να βρίσκεται σήμερα το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη, κάτι που, αν συμβεί, θα σημαίνει ότι το αργότερο μέχρι την Παρασκευή θα γίνει και επίσημα παίκτης του ΠΑΟΚ, καθώς θα πρέπει πρώτα να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει συμβόλαιο, που θα αντικαταστήσει το προσύμφωνο που σύμφωνα με τους ανθρώπους του Δικεφάλου έχει υπογραφεί ανάμεσα στις δυο πλευρές μετά από πολύωρες συζητήσεις.

Το κόστος της μεταγραφής δεν περιορίζεται στο συμβόλαιο του Νομπόα, καθώς στις περιπτώσεις που ένας παίκτης είναι ελεύθερος η αμοιβή του εκπροσώπου του παίκτη είναι μεγαλύτερη από το συνηθισμένο, καθώς ουσιαστικά εκείνος είναι που παίζει καθοριστικό ρόλο. Πλέον, στον ΠΑΟΚ, περιμένοντας τον Νομπόα, ετοιμάζουν την επόμενη κίνηση που αφορά τον κεντρικό αμυντικό.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Δικέφαλος κοιτάζει και σε αυτήν την περίπτωση παίκτη από τη Λατινική Αμερική, ο οποίος ανήκει σε ομάδα, με το συμβόλαιό του να τελειώνει το καλοκαίρι και τους «ασπρόμαυρους» να έχουν συμφωνήσει με τον παίκτη και να πιέζουν την ομάδα να τον παραχωρήσει άμεσα.