Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό ο Μαυρίας!


Στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό επιστρέφει ο Χάρης Μαυρίας με τους «πράσινους» να αποκτούν τον παίκτη δανεικό από την Σάντερλαντ ως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Ανατροπή δεδομένων, λοιπόν στον Παναθηναϊκό, που μετά από συνάντηση των ανθρώπων της ομάδας με τον εκπρόσωπο του παίκτη το απόγευμα της Παρασκευής, συμφωνήθηκε ο παίκτης να επιστρέψει στους «πράσινους» και να αγωνιστεί με τη μορφή δανεισμού ως το καλοκαίρι.
Ο παίκτης παρότι ήταν μία ανάσα από άλλη ομάδα που του είχε καταθέσει πιο συμφέρουσα οικονομικά πρόταση απέρριψε εν τέλει την προσφορά της ώστε να επιστρέψει και να παίξει και πάλι για τον Παναθηναϊκό.

Σε αυτό συνετέλεσε εκτός από την επιθυμία του ίδιου του παίκτη να φορέσει και πάλι τα πράσινα, και οι κινήσεις που έγιναν το απόγευμα από τους ανθρώπους της ομάδας τους οποίους και εμπιστεύεται.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Παναθηναϊκός διέψευδε πρόσφατα πως υπάρχει ενδιαφέρον για τον παίκτη, ωστόσο υπήρξε ανατροπή δεδομένων με αποτέλεσμα τη συγκεκριμένη εξέλιξη.

Έτσι τόσο ό Μαυρίας όσο και ο Καλτσάς είναι παίκτες που είχαν επιθυμία να αγωνιστούν στον Παναθηναϊκό απορρίπτοντας άλλες προτάσεις που είχαν στα χέρια τους.