Καταιγισμός μεταγραφολογίας στον ΠΑΟΚ

Την ώρα που τα φώτα έχουν πέσει πάνω στις κινήσεις του Ιβάν Σαββίδη για την επόμενη μέρα του ελληνικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου, οι Ζήσης Βρύζας και Ιάκωβος Αγγελίδης προσπαθούν από κοινού να προχωρήσουν τις ανοικτές μεταγραφικές υποθέσεις, έτσι ώστε να μη χαθεί άλλος χρόνος και να μπορέσει ο Δικέφαλος να εκμεταλλευτεί την απουσία αγωνιστικής δράσης για 15 ημέρες λόγω της ματαίωσης του αγώνα με τη Νίκη Βόλου.


Τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει, όμως όσο πιο σύντομα γίνουν προσθήκες τόσες περισσότερες ημέρες δουλειάς με την ομάδα θα έχουν οι νέοι παίκτες, κάτι που πλέον απασχολεί έντονα. Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας τέσσερα ονόματα παικτών είδαν το φως της δημοσιότητας.
Η πιο... κοντινή στην πραγματικότητα είναι αυτή του 25χρονου Ισραηλινού εξτρέμ της Μακάμπι Τελ Αβίβ (ομάδας στην οποία διετέλεσε πρόεδρος ο Ιάκωβος Αγγελίδης) Ταλ Μπεν Χαΐμ. Οι Ισραηλινοί κοστολογούν τον παίκτη στα 2 εκατ. ευρώ, με τον ΠΑΟΚ να έχει κάνει μια πρώτη κρούση, αλλά να έχει ήδη λάβει το μήνυμα ότι το ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι προτεραιότητα για τον παίκτη που θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες να αγωνιστεί σε υψηλότερο επίπεδο από το ελληνικό και το ισραηλινό πρωτάθλημα.

Ακολούθησε το όνομα του 23χρονου αριστεροπόδαρου Σουηδού Ναμπίλ Μπαουί, που ανήκει στην ΑΙΚ και μετά από δυο γεμάτες χρονιές στην ομάδα του έφτασε να κληθεί στην εθνική ανδρών της Σουηδίας. Ο Μπαουί προτάθηκε με τις απαιτήσεις της ΑΙΚ να ξεπερνούν τα 2 εκατ. ευρώ και τον ΠΑΟΚ να μη δείχνει διατεθειμένος να ασχοληθεί. Οσον αφορά τους Γιάννη Φετφατζίδη και και Μιράλεμ Σουλεϊμάνι, οι «ασπρόμαυροι» διέψευσαν τα δημοσιεύματα περί ενδιαφέροντος.