Ερχεται ο Νέτο στον Ολυμπιακό


Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Νέτο από τη Ζενίτ βρίσκεται ο Ολυμπιακός και όπως όλα δείχνουν ο Πορτογάλος αμυντικός θα φορέσει τις επόμενες μέρες τα ερυθρόλευκα.


Σύμφωνα με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, οι Πειραιώτες τα βρήκαν με τη ρωσική ομάδα για τον δανεισμό του παίκτη και από τη στιγμή που ο Περέιρα επέμεινε για τη συγκεκριμένη επιλογή ο Ολυμπιακός θα κάνει τη μεταγραφή. Σήμερα μάλιστα θα υπάρξει σύσκεψη κορυφής με τη συμμετοχή του προπονητή, ενώ αύριο ο Γιάννης Βρέντζος αναμένεται να κάνει ταξίδι, προφανώς για να πέσουν οι υπογραφές με τον Νέτο.

Ο Βάις και οι άλλοι
Ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την απόκτηση και εξτρέμ και στην παρούσα φάση δύο είναι τα ονόματα που ξεχωρίζουν. Από τη μία ο Βλάντιμρ Βάις και από την άλλη ο Τζόελ Κάμπελ, με τον Σλοβάκο πάντως να έχει αυτήν τη στιγμή περισσότερες πιθανότητες να ξαναφορέσει τα ερυθρόλευκα. Ωστόσο θα πρέπει να σημειωθεί ότι και ο προπονητής των Πειραιωτών, Βίτορ Περέιρα, έχει στα υπ' όψιν του κι άλλες επιλογές και μέσα στις επόμενες μέρες θα ληφθεί η απόφαση για το ποιος θα είναι ο παίκτης που θα αποκτήσουν οι «ερυθρόλευκοι» για την ενίσχυσή τους στα άκρα της επιθετικής τους γραμμής.

sentragoal.gr