Πανθρακικός - Παναθηναϊκός 2-1 (highlights)

Ο Πανθρακικός με γκολ στις καθυστερήσεις των δύο ημιχρόνων πανηγύρισε (2-1) επί του Παναθηναϊκού και ελπίζει σε παραμονή, χρίζοντας την ίδια ώρα πρωταθλητή τον Ολυμπιακό, πριν παίξει με τον Λεβαδειακό!


Ο Παναθηναϊκός πλήρωσε το τραγικό λάθος του Στιλ, στο 1-0 του Ίγκορ, τις κάρτες του Κύζα (αποβλήθηκε άδικα ο Μπούρμπος), την ατυχία του (δοκάρι του Καρέλη) αλλά και τις επιλογές του Αναστασίου. Ο τεχνικός των «πράσινων» ξεκίνησε με τον Μπεργκ αριστερά, τον Καρέλη κορυφή και φουλ... επίθεση καθώς πίσω τους και δίπλα τους ήταν οι Κλωναρίδης, Ατζαγκούν και Ζέκα.

Το σύστημα αυτό όμως, δεν «δούλεψε». Ο Μπεργκ «αχρηστεύτηκε» στα πλάγια και έγινε αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ ο Καρέλης, στις δύο ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν δεν έδειξε την αποτελεσματικότητα του Σουηδού (στο 8' σούταρε πάνω στον Αθανασιάδη και στο 59' σημάδεψε το δοκάρι).


ΣΚΟΡΕΡ: 45'+ Ίγκορ, 90'+ Τζάνης - 55' Σίλντενφελντ
ΔΟΚΑΡΙ: 59' Καρέλης
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κύζας (Δράμας)
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 90'+ Μεχία (2η κιτρ.) - 59' Μπούρμπος (2η κιτρ.)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 27' Μεχία, 37' Ρομέου, 53' Ποτουρίδης, 61' Ηλιάδης, 67' Εμπόου, 90' Μελλίσσης, 90'+ Πασχαλάκης, 90'+ Μεχία - 33' Ατζαγκούν, 36' Μπούι, 45' Μπούρμπος, 67' Πέτριτς

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Αθανασιάδης, Μελίσσης (77' Ροτζέριο), Εμπόου, Ποτουρίδης, Μεχία, Ρομέου, Κάσες (56' Παπαγεωργίου), Μπαϊκαρά, Ηλιάδης (70' Τζάνης), Ντιγκινί, Ίγκορ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Στιλ, Νάνο, Ταυλαρίδης, Σίλντενφελντ, Μπούρμπος, Ζέκα, Μπούι, Ατζαγκούν, Κλωναρίδης (65' Πέτριτς), Μπεργκ (65' Πράνιτς), Καρέλης (82' Κουτρουμπής)