Τρεις μήνες εκτός: Παπαδόπουλος και Μπαντστούμπερ!


Η ατυχία δεν λέει να εγκαταλείψει τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ από τραυματισμούς.

Ο 23χρονος στόπερ, τραυματίστηκε στο σαββατιάτικο (25/4) παιχνίδι της Λεβερκούζεν στην Κολωνία (1-1) και όπως ενημέρωσαν την Κυριακή οι «ασπιρίνες» θα χρειαστεί να μείνει εκτός για διάστημα τριών μηνών!

Πιο συγκεκριμένα, όπως έγραψε ο γερμανικός σύλλογος στην σελίδα του στο Twitter ο Παπαδόπουλος υπέστη εξάρθρωση αριστερού ώμου και θα υποβληθεί σε επέμβαση την ερχόμενη Δευτέρα (27/4).

Έτσι πάνω που ο διεθνής αμυντικός άρχιζε να βρίσκει και πάλι αγωνιστικό ρυθμό, προκαλώντας το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων (όπως πρόσφατα η Λίβερπουλ) θα πρέπει να κάνει και πάλι υπομονή, επιστρέφοντας στο κρεβάτι του... πόνου.
 Η ατυχία του δεν έχει προηγούμενο! Για ακόμα μια φορά ο Χόλγκερ Μπαντστούμπερ είναι τραυματίας, όπως ανακοίνωσε η Μπάγερν, και θα υποβληθεί σε επέμβαση που θα τον αφήσει εκτός αγωνιστικής δράσης τρεις με τέσσερις μήνες.


Έτσι αναμένεται να επιστρέψει στα γήπεδα για τη Μπάγερν στα τέλη Αυγούστου. Ο Μπαντστούμπερ έχασε σχεδόν 18 μήνες από την καριέρα του με τραυματισμούς, μεταξύ του Δεκεμβρίου του 2012 και του Ιουλίου του 2014.

«Προφανώς είμαι πικραμένος αυτή την στιγμή. Θα σκέφτομαι θετικά και θα επιστρέψω πιο υγιής και δυνατός», δήλωσε ο ίδιος.