«Θα φέρουμε πίσω τον Σταφυλίδη!»

Σε μια αποκάλυψη για το μέλλον του Κώστα Σταφυλίδη και πως αυτό σχετίζεται με τον ΠΑΟΚ, προχώρησε ο Γιώργος Σαββίδης, μέσω του επίσημου λογαριασμού του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης!


Σε μια αποκάλυψη για το μέλλον του Κώστα Σταφυλίδη και πως αυτό σχετίζεται με τον ΠΑΟΚ, προχώηρησε ο Γιώργος Σαββίδης, μέσω του επίσημου λογαριασμού του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Ο υίος Σαββίδη, λοιπόν, εξέφρασε την επιθυμία του για επιστροφή του νεαρού πρώην μπακ του "Δικεφάλου" στην ομάδα! Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν από ένα σχόλιο του ποδοσφαιριστή κάτω από ανάρτηση του πρώην διοικητικού στελέχους των "ασπρόμαυρων", Στέφανου Σαράτση, σχετική με την επιστροφή του Πάμπλο Γκαρσία στον ΠΑΟΚ.

Τη σκυτάλλη πήρε ο Σαράτσης, απαντώντας πως δεν αργεί η ώρα, που θα πέρει κι αυτός το δρόμο της επιστροφής στην Τούπμα.

Κάπου εκεί, παρενεβλληθει ο Γιώργος Σαββίδης, σχολιάζοντας: "Θα φέρουμε τον Κώστα Σταφυλίδη πίσω στον ΠΑΟΚ". Κι ένα νέο θέμα για συζήτησει προκύπτει, πλέον, για το "Δικέφαλο"...!

Να σημεθιώσουμε, πάντως, ότι το ζήτημα της επιστροφής του Κώστα Σταφυλίδη στον ΠΑΟΚ δεν αποτελεί καθόλου εύκολη περίπτωση, αφού όσο και να θέλουν οι δυό τους, ο παίκτης ανήκει από το 2012 έως και το 2017 στη Μπάγερν Λεβερκούζεν.