Πλατέλλας: «Κανέναν δεν φοβόμαστε!»

Μιλώντας στον Sport24 Radio ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ, Βαγγέλης Πλατέλλας, αναφέρθηκε στην εξασφάλιση της ανόδου στη Σούπερ Λίγκα.


Ακόμη, στάθηκε στη φετινή του απόδοση, στην... επόμενη μέρα και στην ποιότητα της «Ένωσης», τονίζοντας, μεταξύ άλλων, πως: «Εμείς δεν φοβόμαστε κανέναν, αλλά τους σεβόμαστε όλους, διότι παίζουμε έντεκα εναντίον έντεκα. Ο προπονητής μας μάς δίνει ψυχολογία».

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την… ταλαιπωρία της ΑΕΚ στις μικρότερες κατηγορίες: «Eχουμε δουλέψει πολύ τα τελευταία δύο χρόνια. Θέλαμε πάρα πολύ να φέρουμε την ομάδα στη Σούπερ Λίγκα, καθώς είναι κρίμα η ΑΕΚ να μην είναι στα μεγάλα… σαλόνια. Καταφέραμε να πετύχουμε το μεγάλο μας στόχο και όλοι είμαστε χαρούμενοι. Και εμείς και ο κόσμος, γενικότερα όλη η οικογένεια της ΑΕΚ. Του χρόνου θέλουμε να πάμε ακόμα καλύτερα».

Για την ποιότητα της ομάδας: «Σίγουρα έχουμε δουλέψει πάρα πολύ αυτό το διάστημα. Δουλεύουμε και ακούμε τον προπονητή μας. Σίγουρα είμαστε μεγάλη ομάδα, αλλά πρέπει να το αποδεικνύουμε στο γήπεδο. Ξέρουμε τις δυνατότητές μας και προσπαθούμε για το καλύτερο. Υπάρχει ομοιογένεια και ο προπονητής μας δουλεύει πάρα πολύ και είναι συνέχεια κοντά μας. Εμείς δεν φοβόμαστε κανέναν, αλλά τους σεβόμαστε όλους, διότι παίζουμε έντεκα εναντίον έντεκα. Ο προπονητής μας μάς δίνει ψυχολογία».

Για την επόμενη μέρα: «Πρώτα από όλα χρειάζεται να παραμείνουμε οικογένεια. Σίγουρα θα γίνουν κάποιες προσθήκες, αλλά το να είμαστε οικογένεια και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε είναι δύο βασικά στοιχεία. Θέλουμε να έχουμε πρωταγωνιστικό ρόλο στη Σούπερ Λίγκα και θα τα καταφέρουμε μόνο αν μείνουμε ενωμένοι».

Για το αν κάποια στιγμή κλονίστηκε η πίστη του όσον αφορά την άνοδο της ομάδας: «Ποτέ! Ούτε μία στιγμή, ακόμα κι ας ήρθαν δύο στραβά αποτελέσματα. Είχα εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες μου, την ομάδα και τον προπονητή. Το κυριότερο για μένα από τη στιγμή που ήρθα είναι να ανεβαίνω σκαλοπάτι σκαλοπάτι εγώ και η ομάδα».

Για το αν ήταν δύσκολο να πάει στην ΑΕΚ της Γ΄ Εθνικής: «Δεν το σκέφτηκα καθόλου. Ήξερα που πήγαινα και δεν έκανα λάθος. Εν τέλει δικαιώθηκε. Ξεκίνησε από την αρχή η καριέρα μου, η ομάδα μου έδωσε ψυχολογία και είναι σημαντικό να είσαι χαρούμενος για αυτό που κάνεις».

Για την απόδοσή του: «Η επόμενη χρονιά θα είναι πιο δύσκολη. Στόχοι και όνειρα πάντα υπάρχουν. Χωρίς τα όνειρα δε ζούμε. Εγώ προσπαθώ και θα συνεχίσω να προσπαθώ μέσα από την ομάδα να βγάζω τον καλύτερό μου εαυτό και να βοηθάω την ομάδα για να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Για το αν φοβάται ότι θα χάσει τη θέση του εφόσον ενισχυθεί η ομάδα: «Είναι καλό να υπάρχουν καλοί ποδοσφαιριστές σε μία ομάδα. Αυτό δημιουργεί ανταγωνισμό. Εμένα δε με φοβίζει κάτι, δουλεύω καθημερινά αυτό ξέρω να κάνω και αυτό θα κάνω, είτε παίζω ένα λεπτό, είτε 90. Θα προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα».