Στις 22:00 ο Εσιέν στην Αθήνα


Η ώρα της ολοκλήρωσης του μεγάλου deal για τον Παναθηναϊκό πλησιάζει. Ο Μίκαελ Εσιέν ολοκλήρωσε το βράδυ του Σαββάτου (30/5) τις υποχρεώσεις του με τη Μίλαν και ενώ αρχικά αναμενόταν να φτάσει τα ξημερώματα της Τρίτης (2/6) στην Αθήνα, τελικά αυτό θα συμβεί νωρίτερα το βράδυ της Δευτέρας (1/6).Ο 32χρονος Γκανέζος δεν θα έρθει στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» μέσω Ζυρίχης, αλλά με ιδιωτική πτήση από το Μιλάνο. Η άφιξή του αναμένεται λίγο μετά τις 22:00, με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός να ενημερώνει αργότερα για την ακριβή ώρα, καθώς το ενδιαφέρον των φίλων του Παναθηναϊκού, που θέλουν να επιφυλάξουν θερμή υποδοχή στον Γκανέζο είναι μεγάλο. Άλλωστε οι πληροφορίες μιλούν για… κοσμοσυρροή .

Ο Μίκαελ Εσιέν την Τρίτη (2/6) θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και ακολούθως θα συζητήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες του συμβολαίου του, που θα έχει διετή διάρκεια και θα του αποφέρει περίπου 1,5 εκατ. ευρώ ετησίως.

Ο διεθνής Γκανέζος θα είναι η 4η μεταγραφή του Παναθηηναϊκού μετά τους Καλτσά, Λουντ και Βέμερ, ενώ ακολουθούν οι κινήσεις για στόπερ και οι συζητήσεις για την παραμονή του Χάρη Μαυρία.