Επέστρεψε στην ΑΕΚ ο Τζιμπούρ!


Όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο ρεπορτάζ, η μεταγραφή του Ραφικ Τζιμπούρ στην ΑΕΚ ήταν θέμα ωρών, καθώς ο Αλγερινός επιθετικός βρίσκεται στην χώρα μας τις τελευταίες προκειμένου να ρυθμίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες. Όπως και έγινε, καθώς οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια!

Το απόγευμα της Τετάρτης (17/6), ο Τζιμπούρ βρέθηκε με τον αδερφό και μάνατζέρ του συναντήθηκε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, με τον οποίο και υπήρξε οριστική συμφωνία.
Απομένει πλέον μόνο το τυπικό μέρος για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, δηλαδή οι υπογραφές και η επίσημη ανακοίνωση.

Η μεταγραφή του Τζιμπούρ είχε μπει στην τελική της ευθεία εδώ και καιρό, καθώς οι δύο πλευρές τα είχαν βρει μέσω των τηλεφωνικών επαφών που είχαν όλο το προηγούμενο διάστημα. Ετσι από τη στιγμή που ο παίκτης βρέθηκε στην χώρα μας, ήταν θέμα χρόνου να υπάρξει συμφωνία, όπως και τελιμκά έγινε.

Ο Ραφικ Τζιμπούρ επιστρέφει στην ΑΕΚ μετά από τέσσερα χρόνια και αφού μεσολάβησε ο Ολυμπιακός, η Σίβασπορ, η Νότιγχαμ Φόρεστ και ο ΑΠΟΕΛ.

Στην Ενωση ο Αλγερινός επιζητά να επιστρέψει και πάλι σε υψηλό επίπεδο, θέλοντας να συμβάλει με την δεδομένη κλάση κι εμπειρία του στη νέα προσπάθεια που συντελείται με την επάνοδο της ομάδας στα σαλόνια της Σούπερ Λίγκα.