Καρίγιο: «Προτεραιότητα Ισπανία, Ιταλία ή Αγγλία»

Δηλώσεις που δεν... βολεύουν ιδιαίτερα τον Ολυμπιακό έκανε ο Νο1 στόχος της ομάδας για τη θέση του φορ, Γκουίντο Καρίγιο.


Ο 24χρονος Αργεντινός άσος της Εστουδιάντες, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «cielo», ξεκαθάρισε ότι δεν αποκλείει κάτι για το μέλλον του, αλλά προτεραιότητά του είναι να παίξει σε ομάδα του ισπανικού, του ιταλικού ή του αγγλικού πρωταθλήματος.

«Χθες υπήρχε αβεβαιότητα σχετικά με το αν ήταν ή όχι το τελευταίο μου εντός έδρας παιχνίδι, δεν υπάρχει κάτι οριστικό ακόμη, ίσως να είναι το τελευταίο σε ένα μέρος όπου έζησα πολύ όμορφες στιγμές. Θέλω να δουλέυω και να κάνω πράγματα στο άθλημα, θέλω να εξελιχθώ και αισθάνομαι έτοιμος να κάνω το άλμα. Αν πρέπει να κάνω έναν απολογισμό της πορείας μου εδώ (σ.σ. στην Εστουδιάντες, μπορώ να πω ότι προσπάθησα να έχω μια συνεχή εξέλιξη και να βελτιωθώ, είμαι πολύ χαρούμενος για όλα αυτά τα χρόνια στο σύλλογο. Κανείς δεν θέλει να αποκλείσει τίποτα αλλά προτεραιότητά μου είναι είναι να στοχεύσω σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπως η Ισπανία, η Ιταλία κι η Αγγλία», είπε ο Καρίγιο.

Πάντως, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν την προσπάθεια για την απόκτηση του Γκουίντο Καρίγιο, έχοντας δώσει οκτώ εκατ. δολάρια στην Εστουδιάντες, η οποία, όμως, ζητά τουλάχιστον 10 εκατ. δολάρια. Σύμφωνα με το Goal οι νταμπλούχοι Ελλάδας πιέζουν την αργεντίνικη ομάδα να απαντήσει, με δεδομένη την πρόθεσή τους να ανεβάσουν την προσφορά τους.