Με Κλάους, Μακ κόντρα στον Ατρόμητο

Αν και εξακολουθούσαν να αισθάνονται ενοχλήσεις στη μέση, ο Γιώργος Γεωργιάδης συμπεριέλαβε αμφότερους στην αποστολή για το ματς της πέμπτης αγωνιστικής των πλέι οφ με τον Ατρόμητο, ώστε μέχρι την τελευταία στιγμή να περιμένει να δει την κατάστασή τους κα αν θα μπορέσει να τους υπολογίζει. 


Οι Τζαβέλλας, Κωνσταντινίδης και Σαββίδης ξεπέρασαν τα προβλήματα που προέκυψαν από τα χτυπήματα που δέχτηκαν στη Λεωφόρο και υπολογίζονται κανονικά από τον Καβαλιώτη τεχνικό. 
 
Αντίθετα, εκτός έμειναν οι μόνιμοι τραυματίες του τελευταίου καιρού Γλύκος, Σαλπιγγίδης, Δεληγιαννίδης και Γκολάσα και ο Παπαγιαννόπουλος για λόγους τακτικής. Ο Ισραηλινός μέσος αναχώρησε με ειδική άδεια για την πατρίδα του για προσωπικούς λόγους και θα συνεχίσει εκεί την αποθεραπεία του. 
 
Ο Γεωργιάδης συμπεριλάβε είκοσι παίκτες στην αποστολή και αυτοί είναι οι: Ιτάνζ, Γιακουμής, Πούγγουρας, Τζαβέλλας, Βίτορ, Ρικάρντο Κόστα, Ρατς, Σκόνδρας, Κίτσιου, Κωνσταντινίδης, Κάτσε, Σαββίδης, Μαντούρο, Τζιόλης, Πόζογλου, Μακ, Αθανασιάδης, Παπαδόπουλος, Περέιρα, Κουλούρης.