Δυο εκατ. ευρώ αξιώνει η Σάντερλαντ για Μαυρία!


Ιδιαίτερα υψηλές απαιτήσεις έχει η Σάντερλαντ για τον Χάρη Μαυρία, καθώς όπως αναφέρει αγγλικό δημοσίευμα οι «μαυρόγατες» αξιώνουν το ποσό των 2,1 εκατ. ευρώ για την πώλησή του.

Φυσικά ο αγγλικός σύλλογος θέλει να «πάρει πίσω» ένα όσο το δυνατόν μεγαλύτερο ποσό, από τα περίπου 3 εκατ. ευρώ που είχε δώσει στους πράσινους το 2013 όταν τον είχε αγοράσει.
Βεβαίως θεωρείται σχεδόν απίθανο να βρεθεί ομάδα που θα δώσει ένα τέτοιο ποσό και έτσι ο Παναθηναϊκός που δεν επιθυμεί να μπει σε «πλειστηριασμό», προτίθεται να περιμένει.

Οι άνθρωποι του τριφυλλιού, θα περιμένουν ώστε η τιμή του 21χρονου διεθνούς ακραίου να μειωθεί αισθητά, έτσι ώστε να κάνουν την κίνησή τους όταν κρίνουν αυτοί.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να αγοράσει τον παίκτη (σ.σ. το συμβόλαιό του λήγει το 2017) χωρίς όμως σε καμία περίπτωση να φτάσει σε τέτοια ποσά που προς το παρόν αξιώνουν οι Αγγλοι.

Το δημοσίευμα χαρακτηρίζει την παρουσία του Μαυρία στη Σάντερλαντ «εφιαλτική», καθώς σε δύο σεζόν έχει φορέσει τις φανέλα της σε μόλις έξι παιχνίδια τις δύο ως βασικός. Έτσι υπολογίζουν ότι κάθε λεπτό συμμετοχής του έχει κοστίσει στις «μαύρε γάτες» πάνω από 10.000 ευρώ!