Αναμένεται ο προπονητής στον ΠΑΟΚ


Το ταξίδι του Φρανκ Αρνεσεν στη Θεσσαλονίκη ίσως να μην κρατήσει περισσότερο από 24 ώρες, αλλά όπως φαίνεται θα είναι καταλυτικό στις εξελίξεις που αφορούν στον νέο τεχνικό του ΠΑΟΚ. Ο Δανός έφτασε χθες το μεσημέρι στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» και σήμερα αναμένεται να αναχωρήσει και πάλι για την πατρίδα του.


Ο αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου είχε πολύωρη σύσκεψη με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Ιάκωβο Αγγελίδη. Σε αυτήν τον ενημέρωσε για τις επαφές του με τον προπονητή που έχει επιλέξει για τον πάγκο του ΠΑΟΚ και που, σύμφωνα με όσα λένε οι πληροφορίες ότι του μετέφερε, είναι ένα βήμα πριν από την οριστική συμφωνία.

Ταυτόχρονα με την άφιξη του Αρνεσεν στη Θεσσαλονίκη, φούντωσαν οι φήμες ότι στην πόλη βρίσκεται και ο Ιγκόρ Τούντορ. Ο 37χρονος Κροάτης τεχνικός είχε απασχολήσει και τις προηγούμενες ημέρες, καθώς τόσο στην πατρίδα του όσο και στην Ιταλία είχε παρουσιαστεί ως ένας από τους προπονητές που είχε στη λίστα του ο Φρανκ Αρνεσεν. Από την πλευρά του Δικεφάλου δεν επιβεβαιωνόταν αλλά ούτε διαψεύδονταν το θέμα του Τούντορ, αλλά και η παρουσία του στην Ελλάδα.

Ωστόσο ο ίδιος ο Κροάτης, σύμφωνα με πληροφορίες, μετέφερε σε συμπατριώτες του ότι είναι κοντά στο να αναλάβει τον ΠΑΟΚ. Μάλιστα, στην Κροατία θεωρούσαν από χθες το βράδυ δεδομένο πως μόνο λεπτομέρειες απομένουν για να υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στον Δικέφαλο και τον πρώην τεχνικό της Χάιντουκ Σπλιτ. Αν επιβεβαιωθούν οι συγκεκριμένες πληροφορίες, θα φανεί άμεσα, καθώς όλα δείχνουν ότι οι ανακοινώσεις είναι πλέον θέμα ωρών.

Από την άλλη πλευρά, είναι πλέον δεδομένο ότι ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ δεν θα είναι ο Γκιγιέρμο Σκελότο. Ο πρόεδρος της Λανούς, Αλεχάντρο Μαρόν, σε νεώτερες δηλώσεις του, που σύμφωνα με τον Τύπο της Αργεντινής έγιναν δεκτές με ανακούφιση από τους οπαδούς της ομάδας του, τόνισε πως ο Σκελότο αλλά και ο ίδιος ήταν αρνητικοί σε κρούση που έγινε για λογαριασμό του Δικεφάλου.

«Υπήρξε κάποιος άνθρωπος που μας έκανε κρούση για τον Σκελότο. Δεν ήταν κάποιος από τον επίσημο ΠΑΟΚ. Του είπα ότι η πρόθεσή μας είναι ο Σκελότο να συνεχίσει στη Λανούς. Δεν ήταν μόνο μεγάλος παίκτης, αλλά τον θεωρούμε μεγάλο κεφάλαιο για την Λανούς, είναι αφοσιωμένος και θα παραμείνει εδώ» είπε ο Μαρόν.