Δεν αργεί η ανακοίνωση για προπονητή

Η προεργασία που έχει γίνει από τον Αρνεσεν και το προφίλ του τεχνικού που προσπαθεί ο 59χρονος Δανός να φέρει στην Τούμπα

 
Ο Φρανκ Αρνεσεν έχει πιάσει επί της ουσίας δουλειά στον ΠΑΟΚ. Εχει άποψη για την ομάδα, ξέρει τι κινήσεις θα γίνουν, ενώ έχει πάρει στα χέρια του τα συμβόλαια και τα στατιστικά των παικτών.

Πρώτο μελημά του, ωστόσο, παραμένει η συμφωνία με τον προπονητή, ώστε σε συνεργασία οι δυο τους να αποφασίσουν για το ρόστερ. Ο Δανός αθλητικός διευθυντής αναχώρησε σήμερα (4/6) από την Θεσσαλονίκη και θα επιστρέψει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας (πιθανόν την Τρίτη) για να έχει ακόμη πιο στενή συνεργασία με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ γι' αυτό το ζήτημα και όχι μόνο.
Η παρουσίασή του, μάλιστα, είναι πολύ πιθανό να γίνει μαζί με τον νέο τεχνικό του ΠΑΟΚ, για τον οποίο έχει γίνει σημαντική προεργασία και από την ΠΑΕ σύντομα να είναι σε θέση να προβούν σε ανακοινώσεις. Οι υποψήφιοι έχουν ιεραρχηθεί από τον Αρνεσεν και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο εκλεκτός για τον πάγκο θα είναι φιλόδοξος, έχοντας, όμως, και κάποια σχετική εμπειρία. Οι επαφές γίνονται κάτω από άκρα μυστικότητα και η συμφωνία αναμένεται να γνωστοποιηθεί ξαφανικά, όπως έγινε και με την περίπτωση του 59χρονου Δανού.

Τέλος, να σημειωθεί ότι ο Αρνεσεν δεν αγχώνεται για την τροπή που έχει πάρει η υπόθεση Ευρώπη για τον ΠΑΟΚ και το γεγονός ότι, μάλλον, θα παίξει τον πρώτο του αγώνα στις 16 Ιουλίου, αφού εξ΄αρχής έλεγε ότι ήδη υπάρχει καθυστέρηση στην υλοποίηση του σχεδιασμού και είναι αισιόδοξος ότι η ομάδα θα στελεχωθεί εγκαίρως.